Peter Faaborg-Andersen, kommerciel direktør / Chief Commercial Officer (CCO) i Lemvigh-Müller. Foto: PR.
Peter Faaborg-Andersen, kommerciel direktør / Chief Commercial Officer (CCO) i Lemvigh-Müller. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

I dag tiltræder Peter Faaborg-Andersen som ny Chief Commercial Officer (CCO) i Lemvigh-Müller.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Administrerende direktør i Lemvigh-Müller, Christian Søgaard-Christensen, glæder sig til at byde den nye kommercielle direktør velkommen.

– Han kommer med en bred og dynamisk kommerciel profil fra ledende teknologi- og innovationsvirksomheder, som passer til vores dedikerede digitaliseringsstrategi. Jeg er overbevist om, at Peter med sin team-orienterede og værdibaserede tilgang vil være en stærk bidragsyder til den fortsatte udvikling af Lemvigh-Müller, udtaler Christian Søgaard-Christensen.

Læs også: Ny direktør i spidsen for 36 håndværkerbutikker

Peter Faaborg-Andersen bliver en del af direktionen. Ifølge Lemvigh-Müller ansættes han som led i en strategi om at forblive den førende samarbejdspartner for Danmarks bygge- og teknikbranche.

– Jeg ser Lemvigh-Müller som en stærk virksomhed med en fantastisk historie og værdisæt. Jeg glæder mig meget til at lære organisationen at kende og bidrage til Lemvigh-Müllers fortsatte succes i tæt samarbejde med partnere og kolleger på tværs af organisationen, udtaler Peter Faaborg Andersen.  

Peter Faaborg-Andersen kommer fra en stilling som Vice President hos GN Store Nord. Derudover har han erfaring fra globale ledelsesstillinger hos Nilfisk og Novozymes.

Direktionen i Lemvigh-Müller vil fremadrettet bestå af administrerende direktør i Lemvigh-Müller, Christian Søgaard-Christensen, kommerciel direktør Peter Faaborg-Andersen og finansdirektør Annette Schmidt.