Lidl åbner tobaksfri butik i Kastrup

Lidl åbner den 8. februar en ny hutik på Kongelundsvej i Kastrup. Det bliver kædens første tobaksfrie dagligvarebutik på Sjælland.

Lidl står overfor et travlt 2024 med mange nye butiksåbninger. Nu afslører dagligvarekæden datoen for den første butiksåbning på Sjælland.

Torsdag den 8. februar åbne kædens nye butik på Kongelundsvej 479 i Kastrup. Det bliver samtidig bliver den første sjællandske dagligvarebutik uden tobak- og nikotinprodukter på hylderne.

Det skriver discountkæden i en pressemeddelelse.

Butikken indrettes i den gamle Aldi-butik, der lå på grunden. Den er nu revet ned og en spritny Lidl har skudt op.

– Siden opkøbet har vi arbejdet intensivt på at bygge en imødekommende og moderne butik, og vi glæder os til at præsentere den for borgerne i Kastrup. Som den første tobak- og nikotinfrie dagligvarebutik på Sjælland er vi selvfølgelig meget spændte på kundernes modtagelse af vores nye initiativ, fortæller Mads T. Nielsen, udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl.

Kommende butikschef er Annika Maass. Hun har siden september sidste år været under oplæring i Lidls butik blot fire kilometer længere ned ad Kongelundsvej. Med sig tager hun desuden en række kolleger, som er håndplukket i lokalområdet.

– Der er flere kunder, der har spurgt, om det er mig, der skal være butikschef i den nye butik. De fortæller mig, at de glæder sig til, at butikken åbner og de er nysgerrige på datoen og hvad der skal ske, fortæller Annika Maass, som har en fortid hos flere af Lidls konkurrenter.