AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

På Pioner Alle tæt på City Syd i Aalborg har Colliers rådet Multibyg til at bygge spekulativt og fleksibelt til både udlejning og salg.

Her har Patrick Stjernholm rådgivet i forbindelse med salget af to erhvervsejerlejligheder og udlejning af to andre, der i alt udgør cirka 2.100 kvadratmeter.

Det skriver erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

Området på næsten 100.000 kvadratmeter vil på sigt blive udviklet yderligere, hvor der i alt er mulighed for at bygge op til 35.000 kvadratmeter lager, kontor, industri eller blandet erhverv.

Ifølge erhvervsmægler Patrick Stjernholm er udviklingen af erhvervsområdet, som bliver opført lige udenfor byen, medvirkende til at imødekomme den stigende efterspørgsel, der er på nyopført erhverv i og omkring Aalborg.

Læs også: Plan for attraktivt erhvervsområde i Svenstrup i høring

– Tomgangen på det aalborgensiske marked indenfor både industri, logistik og kontor har de seneste år været faldende, og lige nu er der mangel på moderne kontor- og lagerlokaler. Det samme gør sig gældende, hvis vi kigger et-to år frem. Her er det min vurdering, at brugermarkedet fortsat vil have et underudbud af moderniseret udbud til både salg og udlejning, der imødekommer den efterspørgsel, vi ser fra købere og lejere. Det er også den udvikling, vi ser i tomgangen, der lige nu ligger på et meget lavt niveau på 2,1 procent for industri og logistik og 4,1 procent for kontor.

– Området, der allerede er delvist etableret, huser virksomheder som Nordjysk Lift, OK Nygaard, Svanehøj, Match Padel, Cepelo, Jem & Fix og Femmeunique. De ligger blandt andet her, fordi de har mulighed for at have lager tæt på Aalborg, hvor de primært opererer. Beliggenheden er derfor strategisk, fordi der både er mulighed for hurtigt at komme ind til byen og på motorvejen.

I år bliver vejsystemet færdiggjort, hvilket betyder, at området bliver sammenhængende med mulighed for indkørsel til Pioner Alle direkte fra Nibevej.