AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Nordicals har per 1. august 2023 købt Danbolig Erhverv København. Det skriver erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

Opkøbet skal ifølge Nordicals understøtte en strategi om at opbygge to afdelinger i Nordicals København. En klassisk erhvervsmæglerafdeling, som holdet fra det tidligere Danbolig Erhverv København bliver en del af, og en capital markets-afdeling, der bliver rygraden i Nordicals rådgivning indenfor capital markets, lyder det.

– For os er det afgørende at konsolidere os for at imødekomme fremtidens krav på ejendomsmarkedet. Som led i den konsolidering har vi set spændende muligheder ved at tilføje nogle unge, talentfulde og kompetente ressourcer til vores setup indenfor det klassiske erhvervsmæglermarked i København. Det er et dynamisk team, vi overtager fra Danbolig Erhverv København, med en lokal forankring og et stærkt engagement i mødet med kunder og samarbejdspartnere. Det understøtter vores mål om at videreudvikle vores egen, og ikke mindst, vores kunders forretning i København, udtaler Erik Andresen, administrerende direktør i Nordicals.

Teamet fra Danbolig Erhverv København er et skridt på vejen mod et mål om at rekruttere 20 til 25 ansatte til den nye organisation i Hovedstaden.

LÆS OGSÅ: NORDICALS MED FALD I OMSÆTNING OG RESULTAT I 2022

– Det er en unik mulighed for os at komme ind i en virksomhed, der dyrker det landsdækkende samarbejde og har 100 procent fokus på rådgivning indenfor erhverv. Ejendomsmarkedet kræver i højere grad specialister, og det får vi både mulighed for at dyrke samt adgang til som en del af Nordicals, fortæller Kenneth Engberg, der tidligere var indehaver og direktør hos Danbolig Erhverv København og per 1. august tiltræder som partner og ansvarlig for den daglige drift af det klassiske erhvervsmæglerspor hos Nordicals København.

– Vi har en målsætning om, at vi skal være den førende erhvervsmægler i København. Vi har lagt en strategi, der indebærer vækst via nyansættelser og opkøb. Både til vores klassisk erhvervsmæglerafdeling samt vores capital markets-afdeling. Den strategi følger vi, og opkøbet her er selvfølgelig et led i udførelsen af den strategi.

Nordicals København flytter den 1. september ind i nye lokaler på Vesterbrogade 10 i hjertet af København.

Opbygningen af den nye organisation i København ledes af administrerende direktør, Erik Andresen, og udviklingsdirektør, Jan Nickelsen.