I det nye nybyggede Nicolinehus i hjertet af Aarhus Ø er Restaurant Tiende rykket ind – på 10. etage. Den nye restaurant drives af det erfarne hold fra Restaurant Ferdinand og Restaurant FF, som lå ved Åboulevarden. Det skriver Lars Larsen Group i en pressemeddelelse.
– Vores vision for Restaurant Tiende er at skabe en fantastisk restaurant på toppen af Aarhus med en “helt nede på jorden”-tilgang. Vi vil være alsidige og være stedet at gå hen for fantastisk mad og vin, der giver mening og være et sted, som gæsterne ønsker at vende tilbage til igen og igen for at smage og opleve alt, siger Ebbe Langhoff Gøgsig, administrerende direktør i Restaurant Tiende og Den Fede Drue, som begge er ejet af Lars Larsen Group.
Restaurant Tiende vil være åben til frokost og aftensmad, og fokus er på høj kvalitet og sæsonbetonede råvarer. Mens frokostmenuen består af smørrebrod og klassiske retter som tartar og stjerneskud med kokkens personlige twist, indeholder aftenmenuen en række forskellige retter med forretter som eksempelvis franske, hvide asparges, ravioli og grillet hummer. Blandt de større retter er i øjeblikket glaseret pighvar, krogmodnet oksekød og vagtel. Menuen skifter med årstiderne.
Ovenpå nabo til Restaurant Tiende åbner vin- og cocktailbaren Den Fede Drue ligeledes den 5. april. Her kan gæsterne nyde vin fra det omfattende vinkort med 2.700 forskellige vine eller en drink fra cocktailmenuen “The Characters”, som eksempelvis omfatter en “Gandalf”, en “Patrick Bateman” og en “Willy Wonka”. Den Fede Drue er indrettet med interiør, der skal skabe en intim og “hjemlig” stemning med små rum og barafdelinger.
– Restaurant Tiende og Den Fede Drue drives uafhængigt af hinanden, så du kan komme ind fra gaden og få en drink i vinbaren uden at gå på restauranten, ligesom du kan starte eller afslutte dit måltid i restauranten med et besøg på Den Fede Drue, siger Ebbe Langhoff Gøgsig.
De to nye steder byder begge på unikke rammer med fire store terrasser på henholdsvis 10. og 11. etage, der giver en spektakulær udsigt over Aarhus.
Både Restaurant Tiende og Den Fede Drue er indrettet med interiør fra designvirksomheden Third.space og med møbler fra Bolia og Ilva, der også er ejet af Lars Larsen Group.