Ny direktør for Stark Nykøbing Falster

Tom Lyngbo Nowicki bliver ny direktør for Stark Nykøbing Falster. Han rekrutteres internt i kæden, da han senest har været distriktschef for Stark Shop.

Tom Lyngbo Nowicki bliver fra den 1. august ny direktør for Stark Nykøbing Falster. Det skriver byggemarkedskæden i en pressemeddelelse.

Tom Lyngbo Nowicki har arbejdet i Stark siden 2006, hvor han blandt andet har været trælastdirektør for Stark Nordhavn gennem 11 år. Senest har han været distriktschef for Stark Shop, der er en kæde af mindre Stark-forretninger i det centrale København, som han selv var med til at udvikle og lancere i 2020. Før det arbejdede Tom Lyngbo Nowicki ni år i Silvan Maribo.

Som daglig leder af Starks forretning i Nykøbing Falster ser han frem til nye udfordringer i en velkendt branche.

LÆS OGSÅ: STARK RUNDER OMSÆTNING PÅ 10 MILLIARDER

– Det bliver en anden måde at drive forretning på end i de fire Stark Shop’er i København. Jeg glæder mig til den daglige kontakt til både kunder og medarbejdere og sætter stor pris på at oparbejde og dyrke de relationer, der er så vigtige i den her branche, udtaler Tom Lyngbo Nowicki.

Uanset hvem der kigger inden for i forretningen på Energivej 7, er der en chance for, at Tom Lyngbo Nowicki allerede kender dem. Han er opvokset på Sydhavsøerne og har for nylig købt hus i Nykøbing Falster.

– Det bliver spændende at prøve nye udfordringer i kendte rammer, og så synes jeg, at det er vigtigt at være en del af lokalområdet. Jeg vil gerne møde kunderne, der hvor de er – ikke bare i forretningen, men også gerne på lægterne, når det lokale fodboldhold spiller kamp.