Ny formand for Stark Group

Jens Bjørn Andersen er ny formand for Stark Group, som efter tre års ejerskab under CVC Capital Partners vil etablere en ekstern bestyrelse.

Jens Bjørn Andersen bliver ny formand for Stark Group. Det skriver distributøren af byggematerialer i en pressemeddelelse.

– Stark Group er en spændende virksomhed der spiller en central rolle i byggeriet og selskabet er på en bemærkelsesværdig vækstrejse. Det aftvinger respekt, når en virksomhed på fem år kan øge sin årlige omsætning fra 17 milliarder kroner til mere end 60 milliarder kroner igennem organisk vækst og opkøb af virksomheder, udtaler Jens Bjørn Andersen.

Jens Bjørn Andersen er tidligere administrerende direktør for DSV, hvor han fratrådte i januar 2024. Under hans ledelse har DSV ifølge Stark Group tæt på femdoblet sin omsætning til mere end 150 milliarder kroner i 2023.

Læs også: Stark: Tidskrævende dokumentation spænder ben for grønnere byggeri

I dag er Søren Vestergaard-Poulsen bestyrelsesformand for Stark Group, hvor han som managing partner for CVC Capital Partner repræsenterer ejerne CVC. Han fortsætter i rollen som næstformand for Stark Groups bestyrelse.

– Jeg er imponeret af, hvad DSV har opnået under Jens Bjørn Andersens lederskab. Dens klare fokus på opkøb og integration af virksomheder er en stor inspiration for udviklingen af Stark Group. Med sig har han derudover en viden inden for logistik og kapitalmarkederne, som kan blive nyttig nu og nogle år ude i fremtiden, udtaler Søren Vestergaard-Poulsen.

Formelt bliver Jens Bjørn Andersen valgt som formand for Stark Group på virksomhedens generalforsamling den 23. april 2024.