Ny projektchef for Kongelunden

Aarhus Kommune ansætter Lone Dannerby Paulsen som ny projektchef for Kongelunden, der kæmper med både forsinkelser og økonomi.

Det bliver Lone Dannerby Paulsen, der som projektchef for Kongelunden skal sikre fremdriften i de store anlægsprojekter.

Den 1. august 2024 tiltræder hun stillingen som projektchef i Kongelundens Sekretariat og vender dermed tilbage til Aarhus Kommune efter fire år som sekretariatschef i det østjyske forsyningsselskab Kredsløb.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Lone Dannerby Paulsen kommer ifølge meddelelsen med en solid erfaring fra Aarhus Kommune, hvor hun i en årrække har bestridt forskellige poster i først Borgmesterens Afdeling og derefter Teknik og Miljø, hvor hun senest var konstitueret forvaltningschef for Plan, Byggeri og Miljø. Inden da var chef for ledelsessekretariatet, ligesom hun tidligere har været chef for blandt andet regnskab og budget.

– I Kredsløb har jeg blandt andet arbejdet med den grønne omstilling af aarhusianernes varmeforsyning. Jeg glæder mig virkelig meget til nu at skulle arbejde med udviklingen af de rekreative områder og idrætsfaciliteterne i Kongelunden. Projektet står i en utroligt spændende fase, hvor visionerne skal omsættes til virkelighed i form af konkrete anlæg og godt byliv, fortæller Lone Dannerby Paulsen.

Hun kommer til at stå i spidsen for blandt andet byggeriet af et nyt fodboldstadion, og et nyt atletikstadion samt Sportens Hus.

Det er noget af en mundfuld, og Århus Stiftstidende kunne i denne uge berette om, at det kommende fodboldstadion, som skulle står klar i sommeren 2026, meget vel kan blive forsinket i mindst et halvt år.

Samme avis kunne desuden afsløre, at Aarhus Kommune blot har afsat 110 millioner kroner til byggeriet af det nye atletikstadion og Sportens Hus, som har en targetpris på 196 millioner kroner.

Lone Dannerby Paulsen afløser 65-årige Hardy Pedersen, der ved sin kontraktperiodes udløb har valgt at drosle ned for arbejdslivet.