Ny stadsarkitekt i Aalborg fratræder

Lise Thorsen fratræder med det samme sin stilling som stadsarkitekt i Aalborg Kommune. Hun stopper efter mindre end tre måneder på posten.

Med virkning fra dags dato fratræder Lise Thorsen sin stilling som stadsarkitekt i Aalborg Kommune.

Det skriver kommunen i en kortfattet pressemeddelelse.

Lise Thorsen blev præsenteret som ny stadsarkitekt i kommunen midt i juni. I samme ombæring blev det oplyst, at hun i forbindelse med sin ansættelse ville flytte fra Møn til Aalborg.

Rådmand i By og Land Jan Nymark Rose Thaysen (V) gav hende i den forbindelse fine ord med på vejen.

– En vigtig opgave for vores nye stadsarkitekt bliver at agere i samspil og dialog med omverdenen. Det har Lise Thorsen solid erfaring med fra sine tidligere ansættelser. Hun har også gennem sit arbejdsliv opbygget en stærk erfaring med at udvikle ledelse og politisk forståelse, ligesom hun har en høj grad af viden om lovgivning og sagsbehandling i offentlig forvaltning, udtalte Jan Nymark Rose Thaysen ved præsentationen.

Nu har tonen så fået en anden lyd.

Fratrædelsen sker efter gensidig aftale, da der ikke har vist sig det rigtige match for hverken Lise Thorsen eller Aalborg Kommune, skriver kommunen.

Der bliver nu brug for en periode med grundige overvejelser vedrørende de næste skridt i forhold til stillingen som stadsarkitekt, lyder det afslutningsvist.