Nye huse i Sorthøj-området klar til indflytning i 2026

A. Enggaard står bag 34 nye boliger i Sorthøj-området i Hasseris i Aalborg. Husene er tegnet af Plex Arkitekter og ventes klar til indflytning i 2026.

Udviklingen af Sorthøj-området i Hasseris i Aalborg går nu ind i sin afsluttende fase.

Det skriver A. Enggaard, som står bag projektet, på LinkedIn.

Det ny boligområde med navnet Agerhøj omfatter 34 boliger, der er tegnet af Plex Arkitekter i samarbejde med Aalborg Ingeniørkontor og Nellebrand.

“Boligerne er designet til at imødekomme forskellige livsstile og behov, og de fordeler sig derfor på fire boligtyper, der varierer i størrelse fra 106 til 121 kvadratmeter”, skriver A. Enggaard.

Boligerne er designet med et særligt fokus på, at boligerne skal smelte sammen med Sorthøjs bølgede terræn og natur, oplyser entreprenør- og byudviklingsselskabet.

“Som beboer kan man derfor se frem til områdets grønne omgivelser og ikke mindst en kort afstand til Hasseris Bymidte”, skriver A. Enggaard.

“Boligerne forventes at være klar til indflytning i starten af 2026, og hos A. Enggaard ser vi frem til at påbegynde opførelsen på den anden side af sommeren”, lyder det videre.

A. Enggaard oplyser, at salget af boligerne skydes i gang midt i august. Man kan dog allerede nu kan skrive sig op på en interesseliste hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen på www.agerhoej.dk.

Priserne på de kommende boliger ligger på mellem 3,75 og 4,65 millioner kroner.

A. Enggaard købte i begyndelsen af 2023 et knap 13.700 kvadratmeter stort areal i området af Aalborg Kommune for 17,4 millioner kroner.