Den populære koreanske restaurant og cocktailbar Ssam åbner snart i Fisketorvet og bliver det første i rækken af spisesteder i et nyt, 6.500 kvadratmeter stort madunivers, der åbner i sommeren 2023. Det oplyser Fisketorvet i en pressemeddelelse.
Den populære restaurant, der er kendt for grillet oksekød og koreansk kylling, rykker i juni ind i lokalerne lige ved hovedindgangen overfor Gorm’s Pizza.
Med det nye madunivers antallet af spisesteder i Fisketorvet vokse fra ti til 35 fordelt på butikscentrets fire etager.
Ifølge Helle García Korndal, der er Head of Commercial Management Denmark hos Fisketorvets ejer Unibail-Rodamco-Westfield, er maduniverset en vigtig del af arbejdet med at løfte Fisketorvet og hele lokalområdet.
– Med det nye madunivers får Fisketorvet nu en ekstra dimension til glæde for alle, både naboer og gæster. Det er en helt central del af større arbejde med at forene Fisketorvet med byen på en helt ny måde. I 2023 vil der være fire etager med smag, oplevelser og kvalitet, og hvor der vil være plads til alle. Jeg forventer, at maduniverset bliver et nyt samlingspunkt for alle, der elsker dejlig mad, udtaler Helle García Korndal i meddelelsen.
Det er første gang, at Ssam prøver sig af med en restaurant i et butikscenter.
– Fisketorvet er i gang med en spændende ombygning og har sat et nyt, højt ambitionsniveau for maden i hele centret. Der er i vores øjne basis for et sted med masser af gode oplevelser og endnu mere liv, end der er i dag, siger Jeff Larsen, der er ejer og stifter af Ssam.
Seks nye spisesteder – og flere på vej
Fisketorvet kan i alt løfte sløret for seks nytilkomne spisesteder: Kung Fu (asiatisk), Wok Wok (thai), Zócalo (mexicansk), Fryd og Gammen (dansk), India Royal (indisk) og selvfølgelig Ssam (koreansk), der allerede åbner til juni uden for det nye madområde.
Samtidig er McDonald’s og Dalle Valle rykket ud af madområdet og ind midt i Fisketorvet. McDonald’s er åbnet i helt nye lokaler på plan 1 med en integreret McCafe, og Dalle Valle er åbnet med sit helt nye design på plan 2.