Stilladsfirma flytter ind i Business Park Falster

Dansk Stillads Service flytter ind i den 60 hektar store erhvervspark Business Park Falster ved afkørsel 43.

Business Park Falster strækker sig over godt 60 hektar, hvoraf lidt over 46 hektar er salgbare erhvervsarealer.

Erhvervsområdet giver plads til store erhvervsvirksomheder og transporttunge erhverv, herunder lager-, transport-, logistik- og produktionsvirksomheder.

Èn af de virksomheder der flytter til nye omgivelser, er Danmarks største stilladsfirma Dansk Stillads Service, som flytter ind i kommunens store erhvervspark ved afkørsel 43.

Det skriver Guldborgsund Kommune i en pressemeddelelse.

– Det er skønt med helt nye faciliteter, hvor vi har mere plads til stilladsmateriel og langt mere attraktive forhold for vores dygtige montører. Derudover er erhvervsparkens centrale placering logistisk vigtig for vores betjeningsevne af kunder på både øerne og Sydsjælland, fortæller afdelingsleder i Dansk Stillads Service Mark Lauersen.

Formand for Erhverv og Udviklingsudvalget, John Brædder fra Nyt Guldborgsund, holder tale til Dansk Stillads Service officielle indvielse i de nye lokaler i Business Park Falster fredag den 14. juni klokken 12-15.

Guldborgsund Kommune arbejder sammen med Business Lolland-Falster om at tiltrække nye virksomheder til kommunen og erhvervsparken.

– Vi har en tæt dialog med erhvervslivets mange parter og med virksomhederne, og det er præcis den dialog, der kan være med til at skabe en positiv udvikling på erhvervsområdet, udtaler John Brædder.