Tredje Natur opruster inden for bæredygtig arkitektur med nyansættelse

Tredje Natur vil med ansættelsen af Tore Banke som head of impact og associeret partner styrke sin position inden for bæredygtig arkitektur og byudvikling.

Tredje Natur har ansat Tore Banke som head of impact, og han bliver i samme ombæring associeret partner.

Det skriver arkitekvirksomheden i en pressemeddelelse.

Tore Banke kommer fra en stilling som bæredygtighedschef hos BIG, hvor han har været i 10 år har haft ansvar for strategisk udvikling og eksekvering af tegnestuens bæredygtighedsaktiviteter.

– Hans ekstraordinære erfaring og kapacitet for implementering af bæredygtighed i byggeriet matcher perfekt med vores ambition om at skabe skalerbare løsninger, der imødegår de klimatiske udfordringer som branchen står overfor. Vi forventer at Tores kompetence og netværk vil styrke vores projekter og udvide vores markedsposition – også internationalt, udtaler administrerende direktør for Tredje Natur, Malene Krüger.

Læs også: Tredje Natur styrker forretningsudviklingen med nyansættelse

Tore Banke har 15 års erfaring fra arkitektbranchen og har en erhvervs-ph.d. i Computational Design og bæredygtighed. Tidligere har han været ansat hos Cobe, 3XN/GXN og senest altså BIG.

– Fra første møde blev jeg betaget af Tredje Naturs ambition om at skabe menneskelige svar på menneskeskabte problemer gennem arkitektur og byplanlægning. Klimainnovation og miljømæssig synergi er i hjertet af deres praksis, og siden monsterregnen i København i 2011, har de bygget deres utroligt dygtige team op omkring deres stærke DNA. Dén ambition vil jeg meget gerne være med til at løfte, udtaler Tore Banke.

Hos Tredje Natur vil han fokusere på at integrere bæredygtighedsstrategier på tværs af arkitektfirmaets projekter.

Sidste år udpegede Tredje Natur to associerede partnere, Mette Fast og Dennis Rasmussen.