Tredje Natur oplyser i en pressemeddelelse, at Helle Holst er ansat som ny forretningsansvarlig.

Ifølge tegnestuen vil hun spille en central rolle i tegnestuens fortsatte strategiske og kommercielle vækst.

Hun skal således bidrage til at styrke Tredje Naturs position i markedet, ligesom hun får en central rolle i virksomhedens mission om at integrere arkitektur, klima og ressourcer.

– Jeg er stolt over at blive en central del af at styrke Tredje Naturs forretningsgrundlag – både i Danmark og internationalt. Jeg ser frem til at opdyrke nye relationer og dynamiske konstellationer i tegnestuens videre udvikling, udtaler Helle Holst.

Helle Holst har tidligere været ansat i både små og store internationale arkitektfirmaer, herunder en flerårig ansættelse hos BIG. Hendes seneste position var hos Aart Architects i tilbudsteamet, hvor hun blandt andet udviklede relationer med bygherrer og kommunikerede på politisk niveau.

Helle Holst forfølger derudover en HD-grad med fokus på tværfaglighed og ledelse, og har en baggrund fra Kunstakademiets Arkitektskole.

Ansættelsen er en del af Tredje Naturs strategi for 2024, der under målsætningen om at “skabe lyst til omstilling gennem arkitektur” har fokus på nye markeder, kunder og producenter, oplyser tegnestuen.

Strategien inkluderer blandt andet en ny brandidentitet, et opdateret website og en række lanceringsevents, der rulles ud i løbet af året.