Tysk hotelkæde rykker ind i Nordvestkvarteret

I samarbejde med Invesco Real Estate ekspanderer tyske Numa Group til Danmark med 36 nye hotellejligheder på Drejervej i København.

Fredrik Berlin, nordic expansion director, Numa Group. Foto: PR.
Fredrik Berlin, nordic expansion director, Numa Group. Foto: PR.

Numa Group indtager Danmark, når den digitale, tyske hotelkæde åbner 36 hotellejligheder på Drejervej i Nordvestkvarteret i København. Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

Ejendommen tæt på Nørrebro Station er tæt på at være færdigbygget og står efter planen klar i løbet af første kvartal af 2024. Den vil blive certificeret til DGNB Guld.

Den tyske hotelkæde benytter teknologiløsninger, der ifølge kæden reducerer driftsomkostningerne med op til 60 procent.

– Vores digitale platform er automatiseret for at gøre processer mere effektive, så der opnås store besparelser. Det er en meget vigtig faktor i de nordiske lande, udtaler administrerende direktør i Numa Group, Dimitri Chandogin, der betegner de nordiske lande som et vigtigt vækstmarked for kæden.

Læs også: Forbud spænder ben for nyt hotel i København

Ifølge Fredrik Berlin, der står i spidsen for kædens ekspansion i de nordiske lande, er ejendommen på Drejervej blot den første trædesten i Danmark.

– Numa Group er nu aktiv i 11 lande og 28 byer med over 5.850 designlejligheder. Vores plan er at etablere en portefølje på flere hundrede enheder i Danmark, og vi søger allerede nu flere hotel- og lejlighedsejendomme med central beliggenhed, udtaler han.

Numa Group åbner 36 hotellejligheder på Drejervej i Nordvestkvarteret i København.
Numa Group åbner 36 hotellejligheder på Drejervej i Nordvestkvarteret i København.

Ejendommen i Danmark udvikles i samarbejde med Invesco Real Estate Investment Management.

– Vi arbejder med de bedste partnere, og vi ser frem til at lancere vores åbningsprojekt med Numa i Danmark, som er et boligmarked, vi kender godt, siger Rob Johnston, administrerende direktør, Investment Management hos Invesco Real Estate.

– Det er et kvalitetsprojekt, der er et godt supplement til vores eksisterende portefølje på cirka 1.200 enheder, både på aktiv- og lejerprofilen, og det er en forlængelse af vores nyligt afsluttede boligprojekter, som var 100 procent forhåndsudlejet. Vi ser frem til at bygge porteføljen sammen med NUMA på vegne af vores investorer.

Ejendommen blev formidlet af Nordic Hotel Consulting.