Mikkel Ørbech, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense. Foto: PR.
Mikkel Ørbech, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Mikkel Ørbech er netop optaget som ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense, der har Fyn som markedsområde. Det skriver erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

I 2023 formåede afdelingen at øge markedsandelen på Fyn af udlejningssager med 112 procent og salgssager med 33 procent.

Det har Mikkel Ørbech haft en vigtig andel i, idet han siden 2022 har været udlejningschef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Fyn.

– Vi mærker helt klart, at der er kommet mere fokus på udlejningssagerne, hvor udbuddet er steget ret markant over de sidste år. Det mærker vi selvfølgelig i takt med, at vores markedsandele tilsvarende er øget, men det er tydeligt, at aktiviteten stiger og formegentlig vil fortsætte med at gøre det på udlejningssagerne, udtaler Mikkel Ørbech.

LÆS OGSÅ: RESTAURANTKÆDE ÅBNER I ODENSE TIL SOMMER

– Vi oplever dog, at efterspørgslen har ændret sig en smule. Det er blevet til lidt af en tendens, at lejerne er blevet mere kræsne. De ved, hvad de vil have, og de er sådan set også villige til at betale for det. Det giver selvklart nogle faglige udfordringer, men det er alle nogle, vi er beredte på og kompetent kan løse for vores mange kunder.

– Samtidig oplever vi, at flere og flere nicebutikker eller udsalgsbutikker vil ind på markedet – de vil åbne op for andet for end blot webhandel. Det er klart, at de ofte vil søge sekundære placeringer, da dem i første række ofte bliver taget af de allerstørste spillere, men det er også en tendens, vi ser i markedet.

EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense åbnede i 2014. Erhvervscentret har siden oplevet kontinuerlig vækst, og i dag sidder der syv medarbejdere i erhvervscentret.