Flemming Christophersen, administrerende direktør og partner i Pincho Nation Danmark. Foto: PR.
Flemming Christophersen, administrerende direktør og partner i Pincho Nation Danmark. Foto: PR.

Til sommer kommer Pincho Nation til Odense, når man slår dørene op på Fisketorvet i Odense. Restauranten bliver omkring 800 kvadratmeter stor og får plads til 210 gæster.

I sommerhalvåret vil der også være lidt udeservering på Fisketorvet. Restauranten udstyres med et lounge-område, og der bliver også mulighed for private selskaber i et særskilt selskabslokale.

Det skriver den svenske restaurantkæde i en pressemeddelelse.

Pincho Nation er grundlagt i Sverige i 2012. I Danmark er der nu fem restauranter: to i København og en i henholdsvis Aarhus, Aalborg og Randers. I Norden er der cirka 80 restauranter, hvoraf hovedparten ligger i Sverige.

– Odense har været på vores radar i flere år, og vi er meget tilfredse med, at vi nu er lykkedes med at finde en god placering til vores restaurant på Fisketorvet. Byen er en dynamo og et samlingspunkt for hele Fyn med sit mangfoldige og inspirerende restaurationsmiljø. Det glæder vi os til at blive en del af, siger Flemming Christophersen, administrerende i Pincho Nation Danmark.

Flere franchisedrevne restauranter på vej

Størstedelen af Pincho Nations restauranter er drevet af franchisetagere. Målsætningen er at udbrede konceptet til hele Danmark.

Målsætningen er at gøre konceptet landsdækkende med 12-15 restauranter, der er drevet af franchisetagere.

Restauranten i Randers er drevet af en franchisetager, der er i gang med at se på mulighederne for at åbne endnu en restaurant i Silkeborg, Herning eller Viborg i løbet af 2024.

– Vi har i løbet af fem år opbygget et stærkt fundament for Pincho Nation i Danmark. Driften af restauranterne er solid, og alle enheder er overskudsgivende. I 2024 fortsætter vi arbejdet med at udbrede konceptet til hele landet. Det skal ske i samarbejde med franchisetagere, siger Henrik Fischer, ekspansionschef for Pincho Nation.

Pincho Nation Danmark, som driver restauranterne i København, Aarhus og Aalborg, har netop modtaget sin første Børsen Gazelle, som gives til virksomheder, der fire år i træk kan fremvise vækst og for hele perioden et positivt driftsresultat.

Pincho Nation åbnede den første restaurant i København i 2018 og har præsteret en vækst på 196,8 procent over den fire-årige gazelleperiode.