Hos James Hardie vil man sikre, at malerne får den rette viden gennem undervisning.
En del af denne indsats består i at besøge malerlaug i hele landet og tekniske skoler, hvor James Hardie underviser i praktisk håndtering af Fermacell Tilbehørsprodukter og giver malerne den viden, de har brug for i deres daglige arbejde.
Det skriver den globale byggematerialevirksomhed i en pressemeddelelse.
– Som tidligere maler ved jeg, hvor vigtigt det er at få konkret og brugbar viden om de produkter, man arbejder med. Det gør en kæmpe forskel i hverdagen og sikrer et bedre resultat for både maleren og kunden, lyder det fra Maria Laygardt, der er teknisk Rådgiver og malerspecialist hos James Hardie.
Fermacell Fibergips er omdrejningspunktet i undervisningen. Fibergips er et alsidigt og robust materiale, men som samtidig kræver korrekt håndtering for at opnå de bedste resultater.
Gennem undervisningen lærer malerne blandt andet om fibergipsens fordele, såsom dens høje styrke og brandhæmmende egenskaber, samt hvordan den korrekt overfladebehandles for at sikre det bedst mulige slutresultat.
Læs også: Disse medarbejdere er mest efterspurgte i byggebranchen
– Vores fibergips er et fantastisk materiale, men for at udnytte dets fulde potentiale er det vigtigt at forstå, hvordan det fungerer i praksis. Det er netop den viden, vi gerne vil give videre til malerne, forklarer Anders Sjöblom, Area Sales Manager hos James Hardie.
Samarbejder med malerlaug i hele landet
For at hjælpe malermestre med at håndtere opgaver som valg af spartelmasse, optimale ligevægtsfugtighed og luftfugtighed har James Hardie med Anders Sjöblom og Maria Laygardt i spidsen, igangsat en landsdækkende undervisningsindsats. Målet er at sikre, at malere får den nødvendige viden til at opnå de bedste resultater med Fermacell Fibergips.
– Vi oplevede først efterspørgsel fra Bornholms Malerlaug, der havde brug for vejledning i forhold til overfladebehandling af vores fibergips. Det blev hurtigt klart, at behovet eksisterede i hele landet, og vi valgte derfor at brede konceptet ud til andre malerlaug, fortæller Anders Sjöblom.
Undervisningen varer typisk halvanden time, hvor Anders og Maria gennemgår vigtige emner som sparteltyper, lagtykkelser og de nødvendige ligevægtsfugtigheds forhold. Deltagerne får en praktisk gennemgang, som afsluttes med en quiz og en goodiebag til vinderen.