Uno-X åbner tankstation med svanemærket vaskehal i Kvanløse. Foto: PR.
Uno-X åbner tankstation med svanemærket vaskehal i Kvanløse. Foto: PR.

Uno-X har åbnet en ny energistation på Ringstedvej 174 i Kvanløse, og den er blandt andet forsynet med en svanemærket vaskehal, oplyser Uno-X i en pressemeddelelse.

Det er dog ikke den første af slagsen. Med vaskehallen i Kvanløse har Uno-X i alt 24 svanemærkede vaskehaller i Danmark. Vaskehallerne er kendetegnet ved et vandforbrug, som er mindsket med op til 80 procent og med væsentligt færre kemikalier sammenlignet med traditionelle vaskehaller.

– I den nye vaskehal vil kunderne opleve et moderne og indbydende vaskekoncept med den nyeste teknologi inden for vask, børstning og tørring, der sikrer, at bilen altid er ren og skinnende. Derudover lever vaskehallen op til de strenge miljøkrav for Svanemærkede vaskehaller, da den mindsker brugen af vand og el i hver eneste vask, udtaler May Rytkjær, der er markeringchef i Uno-X.

Lynladning senere på året

Elbilister kan senere på året glæde sig til en nem og hurtig ladning af bilen, når lynladere bliver etableret på energistationen i Kvanløse.

Her vil elbilister opleve lynladere med 300 kilowatt, som lader bilen fra 0 til 80 procent efter blot 30 minutter – afhængig af bil og batteri.

– Vi glæder os til at byde vores kunder velkommen på den nye Uno-X energistation i Kvanløse, hvor vi vil give vores kunder en nem, lynhurtig og topmoderne kundeoplevelse, uanset om de kommer for at tanke eller vaske, udtaler May Rytkjær.

Uno-X ejes af Reitan Retail og tæller i Danmark over 150 ubemandede tankstationer.