Vuggestue i Aarhus brænder to dage efter salg

Blot to dage efter salget af den tidligere vuggestue, der skal omdannes til rækkehuse, udbrød brand i bygningerne, der skal erstattes af rækkehuse.

Ifølge TV2 Østjylland har der været voldsom brand i forladt vuggestue på Søndervangs Allé 49 i Viby.

Efter en længere proces indgik Alboa fredag aftale om salg af ejendommen til Nordstern.

– Vi har kun haft ejendommen i to dage, så det er megatræls. Jeg ville da hellere have overtaget bygningen næste fredag i stedet. Det er en pudsig timing, det medgiver jeg – men der er ikke nogen, der har haft interesse i, at den skulle brænde. Vi har ingen forsikring på ejendommen, for planen var, at bygningen skulle rives ned allerede i næste uge, siger direktør Henrik Hoffmann, der er direktør for Udvikling Vest i Nordstern, til TV2 Østjylland.

Ifølge mediet skal bygningerne efter planen rives ned og erstattes af seks rækkehuse. Branden ændrer ikke på de planer, men Henrik Hoffmann ved endnu ikke, om nedrivningen bliver forsinket, oplyser han til TV2 Østjylland.

Nordstern er ganske aktive i Viby, hvor selskabet blandt andet er i fuld gang med at opføre en stor Netto-butik og et punkthus med 20 boliger. Desuden er Nordstern involveret i udviklingen af den 69.000 kvadratmeter store grund, der indtil 2019 husede Jyllands-Posten.