Wihlborgs køber ejendom på Klædemålet 9 på Østerbro i København for 71,5 millioner kroner. Foto: PR.
Wihlborgs køber ejendom på Klædemålet 9 på Østerbro i København for 71,5 millioner kroner. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Wihlborgs køber ejendom på Klædemålet 9 på Østerbro. Ejendommen ligger i tilknytning til Wihlborgs andre ejendomme på Lersø Parkallé 103-105 og 107 og med kort afstand til det centrale København, oplyser det svenske ejendomsselskab i en pressemeddelelse.

– Vores nye ejendom på Klædemålet har en fantastisk placering og supplerer vores eksisterende portefølje rigtig godt. Klædemålet bliver den tredje ejendom i kvarteret, udtaler Søren Holm, direktør for Wihlborgs.

Ejendommen er i dag fuldt udlejet til to lejere, der anvender ejendommen til undervisningsbrug og et voksendagtilbud. Ejendommen har et udlejningsareal på 3.900 kvadratmeter.

LÆS OGSÅ: WIHLBORGS KØBER EJENDOMME I KØBENHAVN AF PFA

Den nye ejendom ligger i et erhvervskvarter, hvor Wihlborgs har haft ejendomme siden 2016. Nærmeste s-tog-station er Ryparken station, der ligger 1,5 kilometer fra ejendommen.

– Klædemålet bliver endnu en brik i puslespillet i vores bestræbelser på at opbygge en attraktiv klynge af ejendomme i området, og det styrker vores muligheder for at bidrage til en positiv udvikling af hele erhvervsområdet, siger Ulrika Hallengren, administrerende direktør for Wihlborgs.

Wihlborgs må hive 71,5 millioner kroner frem for at købe ejendommen med overtagelse den 4. juli 2023.

Wihlborgs oplyser, at sælger af ejendommen er en privatperson. Ifølge de offentlige registre er der tale om Jørgen Torrey Troelsfeldt, der er indehaver af De Forenede Ejendomsselskaber, bosiddende i Schweiz og blandt Danmarks rigeste.