Asbølholm Slot er sat til salg for 47 millioner

Asbølholm Slot i Lunderskov er blevet sat til salg hos Landbrugsmæglerne for 47 millioner. Det er blandt Danmarks dyreste landbrugsejendomme.

AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

I Lunderskov nær Kolding ligger et af Danmarks nyeste slotte, Asbølholm Slot. Det blev opført i 1989 af forretningsmanden Jens Dinesen, og nu er det til salg for 47 millioner kroner.

Det skriver Boliga.

Ifølge tinglysningen blev slottet sidst handlet for godt 27 millioner kroner i 2014, da det blev overtaget af Hans Axel Klinge Juul Pedersen.

Slottet rummer et boligareal byder på 832 kvadratmeter, og grunden strækker sig over godt 108 hektar.

“Asbølholm slot er opført i 1989 og sidefløjene er opført i år 2000. Slottet er i dag indrettet med i alt 6 beboelseslejligheder, hvoraf den ene er ledig for køber”, lyder det i salgsopstillingen fra Landbrugsmægleren.

Lejligheden, der er ledig for køber, ligger på første salen og er på 184 kvadratmeter, oplyser mægleren.

Boliga skriver, at slottet “har sin egen indendørs pool, en badmintonbane samt utallige store haller, der kan rumme enhver form for royal sammenkomst. Og som kronen på værket er der både skov, naturarealer og fremragende jagt på ejendommen”.

Asbølholm Slot er blandt de ti dyreste landejendomme, der lige nu er til salg.

Den aktuelt dyreste landejendom i Danmark er Store Østrupgaard, der ligger på Store Valbyvej i Veksø Sjælland. Den er til salg hos Ole Lindgreen & Partner for 88 millioner kroner.

Den dyreste landbrugsejendom i Jylland er Lerbæk Gods ved Vejle. Godset er til salg hos Lilienhoff for knap 55 millioner kroner.