Bravida køber OETekniq. Fra venstre: Lars Vinther, Bravida, Thomas Elmgreen, OETekniq, Finn Overby, OETekniq, og Johnny Brandt, Bravida. Foto: PR.
Bravida køber OETekniq. Fra venstre: Lars Vinther, Bravida, Thomas Elmgreen, OETekniq, Finn Overby, OETekniq, og Johnny Brandt, Bravida. Foto: PR.

Bravida køber ifølge en pressemeddelelse OETekniq, der beskæftiger 18 ansatte og i 2022 havde en omsætning på 23 millioner kroner. Ud over serviceforretningen har virksomheden også rammeaftaler, ligesom de udfører enkelte mindre entrepriser. De primære kundesegmenter er kommunale og offentlige kunder, skriver Bravida.

OETekniq blev grundlagt i 2014 af Finn Overby og Thomas Elmgreen, og serviceforretningen udgør den primære del af OETekniqs kundebase.

– Vi glæder os til at blive en del af Bravida og ser det som en naturlig del af en fortsat udvikling af forretningen. Strategien har fra starten været, at vi skulle fokusere på serviceerhverv, og vi har hele tiden haft et ønske om at udvikle forretningen i de bedst mulige rammer. At blive en del af en større koncern giver både os og vores kunder mange fordele, udtaler Thomas Elmgreen.

LÆS OGSÅ: BRAVIDA KØBER SCAN-EL

LÆS OGSÅ: BRAVIDA KØBER AKTIVITETERNE I STOKBRO EL

Samtlige 18 medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med afdelingschef Lars Vinther som daglig ansvarlig for de fremtidige fælles aktiviteter. Integration af virksomheden over i Bravida sker i september 2023, hvilket i praksis betyder at virksomhederne indtil videre forsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

– Det stod hurtigt klart for os, at OETekniq har en god kombination af solide serviceaftaler og kompetente medarbejdere, hvilket betyder, at vi kommer endnu tættere på de københavnske kunder og derudover styrker Bravidas position på serviceområdet i København og omegn, udtaler regionsdirektør i Bravidas Region Øst, Johnny Brandt.

– Jeg ser meget frem til at byde dem velkommen i Bravidas nye lokaler på Raffinaderivej i København.