Anemette Bühlmann driver Bühlmann-koncernen sammen med sin mand Danni Bühlmann. Foto: PR.
Anemette Bühlmann driver Bühlmann-koncernen sammen med sin mand Danni Bühlmann. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Hotelkoncernen Bühlman fik i 2023 et resultat før skat på godt 15 millioner kroner mod lidt over 20 millioner kroner året ført.

Resultatet efter skat lød i 2023 på godt 12 millioner kroner mod 16 millioner kroner i 2022. Koncernen havde i 2023 en bruttofortjeneste på knap 77 millioner kroner mod næsten 74 millioner kroner året før.

I løbet af 2023 overtog Bühlmann Hotel Royal i Aarhus og Airport Hotel i Billund.

Det har således været et år præget af vækst i både hotelporteføljen og medarbejderstaben, som i dag rummer 420 medarbejdere, skriver koncernen i en pressemeddelelse, hvor der udtrykkes tilfredshed med resultatet.

– Vi kan se tilbage på et yderst begivenhedsrigt år i Bühlmann med overtagelsen af hele to nye hoteller, hvilket også har krævet nogle større investeringer i vores organisation samt vækst i antallet af medarbejdere. Derfor glæder vi os over at kunne præsentere et solidt overskud, der er i tråd med de forventninger, vi gik ind til 2023 med, udtaler ejer og direktør i hotelkoncernen Anemette Bühlmann.

Hun driver Bühlmann-koncernen sammen med sin mand Danni Bühlmann. Parret har en ambition om, at koncernen skal være landsdækkende inden for få år.

I marts overtog den nordjyske hotelkoncern Boutique Hotel Herman K i København, så koncernen nu i alt har ni hoteller i Danmark.

Og det er forventningen, at koncernen kan tilføje mindst et yderligere hotel til porteføljen i 2024, oplyses det i meddelelsen.

– Det er en del af vores vækststrategi, at vi skal være en landsdækkende hotelkoncern inden for få år, og vi følger strategien planmæssigt, forklarer ejer og direktør Anemette Bühlmann.

Koncernen forventer et positivt resultat for 2024 i niveauet 10-15 millioner kroner før skat.

Om Bühlmann

Hotelkoncernen Bühlmann blev grundlagt i 2007, da Anemette og Danni Bühlmann overtog herregårdshotellet Scheelsminde i Aalborg, som har været på Bühlmann-familiens hænder siden 1960.

Bühlmann-koncernens portefølje af hoteller

• Boutique Hotel Herman K i København

• Boutique Hotel Royal i Aarhus

• Herregårdshotellet Scheelsminde i Aalborg

• Herregårdshotellet Nørre Vosborg i Vestjylland

• Boutique Hotel Villa Provence i Aarhus

• Lufthavnshotellet Airport Hotel i Aalborg

• Livsstilshotellet Pier 5 Hotel i Aalborg

• Livsstilshotellet Peak 12o Hotel i Viborg

• Lufthavnshotellet Airport Hotel i Billund

Kilde: Bühlmann.