Bühlmann overtager Boutique Hotel Herman K på Bremerholmen i København. Foto: Dansk Ejendoms Management.
Bühlmann overtager Boutique Hotel Herman K på Bremerholmen i København. Foto: Dansk Ejendoms Management.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Bühlmann skyder en ny treårig vækststrategi i gang med overtagelsen af Hotel The Socialist på Bremerholmen 6 i København. Ambitionen er at skabe et hotel i kategorien “quiet luxury”.

Det oplyser den ekspansive hotelkoncern, der ejes af Anemette og Danni Bühlmann, i en pressemeddelelse.

Overtagelsen af hotellet i København sker ni måneder efter, at Bühlmann kunne udvide hotelporteføljen med Hotel Royal i Aarhus, som netop nu gennemgår en gennemgribende renovering, inden hotellet genåbner i maj.

Hotellet i København vil med Bühlmanns overtagelse genopstå under sit oprindelige navn, Boutique Hotel Herman K.

– Vi er utroligt glade for og stolte over, at vi har fået mulighed for at overtage nøglerne til Herman K, og at dette smukke boutiquehotel nu kommer under Bühlmann-koncernens vinger. Vores vision er, at Herman K skal emme af diskret elegance, udtaler Anemette Bühlmann, bestyrelsesformand for Bühlmann.

Læs også: Tysk hotelkæde rykker ind i Nordvestkvarteret

– Tilgangen er tilbageholden, der vil være er stort fokus på bæredygtighed, og så skal det varme værtskab skabe en følelse af eksklusivitet samtidig med, at vi bevarer intimiteten.

Bühlmann har allerede i dag overtaget driften af hotellet i den historiske ejendom. Hotellet vil for alvor genopstå under navnet “Boutique Hotel Herman K” i løbet af sommeren 2024.

Hotelkoncernen har overtaget driften af hotellet efter indgåelse af aftale med Dansk Ejendoms Management, der ejer bygningen i Københavns Indre By.

– Vi er begejstrede over, at Bühlmann nu endelig kommer til København, og at Bühlmann netop har valgt Herman K, som sit første hotel i Hovedstaden, udtaler administrerende direktør Frantz Longhi fra Dansk Ejendoms Management.

– Ejendommen på Bremerholm 6 med Boutique Hotel Herman K vil dermed fortsat bidrage til at forme fremtiden for ekstraordinære hoteloplevelser i København.

Om Bühlmann Hotelkoncernen

Bühlmann blev grundlagt i 2007, da Anemettee og Danni Bühlmann overtog herregårdshotellet Scheelsminde i Aalborg, som har været på Bühlmann-familiens hænder siden 1960.

Siden er flere hoteller kommet til og koncernen har i dag otte hoteller i Jylland. Bühlmann har i dag 400 medarbejdere og hovedsæde i Aalborg.

Bühlmann-koncernen er de seneste år kommet til at omfatte:

• Hotel Royal i Aarhus

• Herregårdshotellet Scheelsminde i Aalborg

• Herregårdshotellet Nørre Vosborg i Vestjylland

• Boutiquehotellet Villa Provence i Aarhus

• Aalborg Airport Hotel

• Pier 5 Hotel på Aalborg Havn

• Det nybyggede Peak 12 Hotel i Viborg

• Billund Airport Hotel

• Boutique Hotel Herman K i København

Om Boutique Hotel Herman K

Bygningen er opført i årene 1962-63 af Stadsarkitektens Direktorat og arkitekt Hans Chr. Hansen. Den fungerede frem til 2013 som byens transformerstation, indtil stedet blev omdannet til hotel og restaurant af Dansk Ejendoms Management i 2016-2018.

Ejendommens renovering blev udført af arkitekt og ejer Frantz Longhi, der valgte at give nyt liv transformerstationen, som blev købt af daværende Dong. Renoveringen modtog i 2019 en præmiering fra Realdania som Danmarks flotteste renovering.

Kilde: Bühlmann.