Finsk discountkæde åbner 3.200 kvadratmeter stor butik i nybyggeri i Esbjerg

Den finske discountkæde Big Dollar åbner i 2025 en ny butik i City Nord Retail Park i Esbjerg. Pedersen Gruppen står bag byggeriet.

Ifølge JyskeVestkysten bekræfter den finske koncern, Tokmanni Group, at discountkæden Big Dollar åbner en 3.200 kvadratmeter stor butik i City Nord Retail Park i Esbjerg.

Ved siden af den nyåbnede Elgiganten, Harald Nyborg og Biltema står Pedersen Gruppen for 50 millioner kroner bag et nybyggeri, hvor kæden rykker ind.

Projektet er tegnet af Arkitektfirmaet Lolk i samarbejde med Ingeniør’ne.

– Vi har i Esbjerg fundet en stærk placering i selskab med andre stærke retailkæder og glæder os til at dække et godt lokalt marked. Vi har haft et super fint samarbejde med Bjarne Pedersen og hans team i Pedersen Gruppen om at realisere projektet, siger landechef i Big Dollar Peter Jakobsen ifølge JyskeVestkysten i en pressemeddelelse.

Big Dollar åbnede i efteråret 2022 med butikker i Næstved og Brønderslev. Siden har kædet åbnet butikker Hjørring, Holbæk og Frederikshavn, og i november 2024 åbner Big Dollar også nye butikker i Grenå og Randers.

I Esbjerg har Colliers formidlet udlejningen til Big Dollar, der blandt andet sælger havemøbler, rengøringsmidler, læskedrikke, legetøj og slik.