Henrik Skovsby, ny økonomichef/CFO hos Koncenton. Foto: PR.
Henrik Skovsby, ny økonomichef/CFO hos Koncenton. Foto: PR.

Henrik Skovsby bliver ny økonomichef hos Koncenton, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. Henrik Skovsby kommer med erfaring fra mere end 20 år i lignende stillinger i både danske og internationale selskaber. Sammen med den øvrige ledelse og Koncentons flere end 130 medarbejdere skal han være med til at indfri virksomhedens betydelige vækstambitioner i de kommende år, lyder det.

– Han er både fagligt og strategisk stærk, og samtidig ved han, hvad det kræver at være i en meget ambitiøs virksomhed, der både er ejerledet og har en kapitalfond som medejer, siger Koncentons administrerende direktør og medejer af Koncenton, Peter Krogsgaard Jørgensen, om den kommende økonomichef.

Henrik Skovsby kommer til Koncenton fra en lignende stilling hos elektronikvirksomheden BB Electronics.

– Koncenton er en ung entreprenørvirksomhed, som har grebet chancen og fundet et hul i markedet. Jeg har fulgt virksomheden fra sidelinjen over årene og har kunnet se, hvordan man med energi, entreprenørskab og værdier som vindermentalitet og flid har skabt noget helt fantastisk, siger Henrik Skovsby

Han er bosiddende i Egå ved Aarhus, er gift og har to voksne børn.

Henrik Skovsby – cv

Alder: 54 år

Uddannelse: cand.merc.

Tidligere ansættelser (udvalgte): 2019-2022: BB Electronics (CFO) 2017-2019: Covidence (CFO/COO), 2016-2017: Trackunit Group (CFO), 2014-2016: Silkeborg Data/EG (CFO/vice president), 2006-2014: Stofa/Sydenergi (CFO/vice president), 2001-2006: Redgreen (CFO/ vice president)