KFI køber Løvbjerg-ejendom i Struer for tocifret millionbeløb

KFI Erhvervsdrivende Fond har købt en 3.000 kvadratmeter stor ejendom i Struer af dagligvarekæden Løvbjerg, som driver butik i ejendommen.

KFI Erhvervsdrivende Fond har købt ejendommen Søndergårdsvej 2 i Struer, hvor Løvbjerg driver en af deres flagskibsbutikker.

Ejendommen er på 3.000 kvadratmeter, hvoraf de 1.800 kvadratmeter er salgsareal. Prisen på handlen beløber sig til 40 millioner kroner, skriver KFI Erhvervsdrivende Fond i en pressemeddelelse.

– Vi er sat i verden for at støtte de frie købmænd og hjælpe dem med attraktive butikker. Derfor har vi valgt at købe den markante ejendom med en af områdets bedste beliggenheder, udtaler direktør, vicedirektør Peter Lange fra KFI Erhvervsdrivende Fond.

Det er dagligvarekæden Løvbjerg, der sælger ejendommen. Løvbjerg fortsætter dog driften af butikken på adressen, men nu som lejer.

– Vi driver en rigtig god forretning i Struer. Salget af bygningen er udtryk for, at vi hellere vil bruge vores penge på den fortsatte udvikling af Løvbjerg end på at have dem stående i mursten, siger administrerende direktør Jesper Due.

KFI Erhvervsdrivende Fond overtager ejendommen den 31. december 2022. Ifølge tinglysningen overtog Løvbjerg ejendommen for knap 42,5 millioner kroner i januar 2013.