Iværksætter Youssef El Maanaki vil etablere Hotel City Struer på Bredgade 3. Visualisering: Vilsbøll og Poulsen Arkitektfirma.
Iværksætter Youssef El Maanaki vil etablere Hotel City Struer på Bredgade 3. Visualisering: Vilsbøll og Poulsen Arkitektfirma.

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer har den 34-årige iværksætter og forretningsmand Youssef El Maanaki gennem to år drevet Hotel City Holstebro, og i den vestjyske købstad har han endnu et hotelprojekt i støbeskeen i ejendommen på Nørregade 54, som han sammen med Mikael Houlind købte for 12 millioner kroner i november 2022.

Men han har ikke tænkt sig at stoppe der. I sommeren 2022 købte han ejendommen på Bredgade 3 i hjembyen Struer for 3,8 millioner kroner. Nu vil han ifølge Dagbladet Holstebro-Struer omdanne ejendommen, som i dag rummer kontorer og klinikker, til hotel.

Navnet bliver Hotel City Struer, og hotellet får 28 værelser og morgenmadscafé i stueetagen. Der vil både være traditionelle hotelværelser samt familie- og handicapvenlige værelser.

– Mit ønske er, at byens borgere ser hotelplanen som et led i udviklingen af byen og som et stort løft for et område, der fortjener at blive langt mere attraktivt, siger Youssef El Maanaki til Dagbladet Holstebro-Struer.

Han har undersøgt hotelkapaciteten i Struer og konstateret, at der mangler flere overnatningsmuligheder i Limfjordsbyen.

Målgruppen er turister, forretningsfolk og rejsende, der eksempelvis kommer for at besøge Sound Hub og B&O.

Gæsterne får mulighed for at tjekke ind i alle døgnets 24 timer, skriver Dagbladet Holstebro-Struer. Man kan således booke sit værelse på nettet og indlogere sig ved hjælp af en udleveret kode.

Projektet kræver dog, at Youssef El Maanaki får dispensation fra den gældende lokalplan for ejendommen. Det skal teknik-, miljø- og klimaudvalget i Struer Kommune tage stilling til på et udvalgsmøde den 29. marts.

Af dagsordenen fremgår det, at kommunens administration vurderer, “at et hotel i området falder naturligt ind i områdets øvrige karakter”.

Af en projektbeskrivelse fremgår det desuden, at der planlægges for en mulig udvidelse af det kommende hotel, hvis behovet for flere værelser skulle opstå.

Youssef El Maanaki har i forbindelse med hotelprojektet i Struer allieret sig med Vilsbøll og Poulsen Arkitektfirma fra Lemvig.