AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Dagligvarekæden Lidl åbner fire nye butikker i henholdsvis Hjørring, Søndersø, Silkeborg og Aarhus. De nye butikker åbnes i de butikker, som Lidl købte af Aldi tidligere på året.

Den første butik åbner allerede torsdag den 11. maj på Skagensvej 100 i Hjørring, skriver Lidl i en pressemeddelelse.  

– Vi er glade for officielt at kunne melde åbningsdatoerne for vores fire nye butikker ud. Siden opkøbene har vi arbejdet intensivt på at renovere og indrette, så vi kan byde kunderne indenfor i vores butikskoncept, ligesom vi har sat stærke teams i butikkerne med blandt andre flere tidligere Aldi-ansatte, udtaler Mads T. Nielsen, udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl, i meddelelsen.

De fire nye butikker er en del af Lidls ekspansion på det danske marked, hvor dagligvarekæden for nyligt meldte ud, at man i løbet af få år vil op på 200 butikker i Danmark.  

I Hjørring skal butikschef Kim Holm Jensen stå i spidsen for 11 tidligere Aldi-ansatte. Rollen som butikschef er ikke ny for Kim Holm Jensen, da han kommer direkte fra Lidl-butikken på Åstrupvej 2.   

Åbner den første Lidl-butik i Søndersø

Torsdag den 25. maj åbner Lidl sin allerførste butik i Søndersø, og det er på adressen Toftekær 6.

Allerede nu er Louise Blaaberg, tidligere butikschef i Aldi-butikken i Søndersø, i fuld gang med sin indarbejdning til rollen som butikschef i Lidl.  

Når Lidl åbner sin tredje butik i Silkeborg torsdag den 1. juni, bliver det også med en tidligere Aldi’er som butikschef, nemlig Gørill Celina Holmslykke, og hun glæder sig.  

Butikken på Nordre Højmarksvej 1 er næsten helt ny, da den blev bygget om for Aldi i november sidste år.

– Det er et spændende område, hvor der sker meget. Der bliver bygget mange nye huse og mange familier flytter til. Endnu et stort plus ved butikken er, at den er så ny, hvilket blandt andet betyder, at teknik, belysning og lignende allerede er moderne og energivenligt, fortæller Mads T. Nielsen. 

Lidl rykker ind i hjertet af Aarhus

Blot en kilometer fra Lidls nye hovedkontor på Godsbanen i Smilets By, åbner Lidl en 700 kvadratmeter stor butik på Rådhuspladsen 10 torsdag den 8. juni. I spidsen for den står en rutineret butikschef, Seier Kragh Hansen, der kommer direkte som butikschef i Lidls butik i Risskov.

Seier Kragh Hansen er lige nu med til ombygningen af den tidligere Aldi-butik og har allerede mødt sit nye hold på omkring 20 personer, hvor halvdelen er tidligere Aldi-medarbejdere. Med butikken på Rådhuspladsen har Lidl nu syv butikker i Aarhus.