Modstrøm køber EasyGreen. Foto: PR.
Modstrøm køber EasyGreen. Foto: PR.

Modstrøm oplyser i en pressemeddelelse, at selskabet overtager Greentech-virksomheden EasyGreen.

– EasyGreen har på ganske kort tid udviklet sig fra at være en idé og en ambition om at gøre en forskel til at være en markant aktør inden for digitalisering af den grønne omstilling til private forbrugere. Som en del af Modstrøm kan vi nu sætte endnu mere fart på udviklingen og bidrage til endnu bedre løsninger til danske energiforbrugere, udtaler Philip Flindt, administrerende direktør for EasyGreen.

Anders Millgaard, der er administrerende direktør for Modstrøm er glad for at kunne hilse det nye selskab velkommen i gruppen.

LÆS OGSÅ: STIGENDE EFTERSPØRGSEL PÅ SOLCELLER

– Interessen for solcelleløsninger blandt vores energikunder er støt stigende, og vi er hele tiden på udkig efter nye og bedre tilbud. EasyGreen har udviklet en fantastisk platform, hvor energiforbrugere selv kan designe den optimale løsning til netop deres behov. Samtidig får vi i fællesskab en størrelse, der gør, at vi kan købe kvalitetsløsninger til markedets bedste priser, fortæller Anders Millgaard.

Modstrøm og EasyGreen vil i løbet af de kommende år levere flere tusinde løsninger til private forbrugere.

EasyGreen havde i 2022 en bruttofortjeneste på 8,3 millioner kroner. Resultatet før skat endte i 2022 på 7 millioner kroner, mens det efter skat lød på 5,5 millioner kroner.