Nybolig og Estate vil sælge ejendomme i Spanien. Foto: Pixabay.
Nybolig og Estate vil sælge ejendomme i Spanien. Foto: Pixabay.

Nykredit Mægler, der er kædekontor for Nybolig og Estate med tilsammen mere end 300 mæglerforretninger i Danmark, har indgået et nyt strategisk samarbejde med Jackie Phillip & Co. Advokatfirma – herunder Jackie Phillip & Co. Real Estate – om formidling af fast ejendom på hele den spanske middelhavskyst og Mallorca, samme områder som Nykredit finansierer i Spanien. Det oplyser Nykredit Mægler i en pressemeddelelse.

– Danskerne får nu langt nemmere ved at gøre drømmen om en bolig ved middelhavskysten til virkelighed. Gennem Estate og Nyboligs nye samarbejde med Jackie Phillip & Co. Real Estate kan kunden starte samtalen om en bolig i sydens sol hos deres lokale ejendomsmægler i de to mæglerkæder. Det er første gang i dansk sammenhæng, at der udrulles et så omfattende og bredt koncept for bolighandel i udlandet, og det er samtidig vores forventning, at det kan blive en god investering for vores kunder, udtaler Henning Forsberg Jensen, direktør i Nykredit Mægler, i meddelelsen.

I ejerkredsen hos Jackie Phillip & Co. Real Estate er blandt andet advokat Jackie Phillip og erhvervsmanden Jacob Risgaard, der er kendt som medejer af Coolshop og investor i DR-programmet Løvens Hule.

– Vi samarbejder med både Nybolig og Estate, og vi glæder os over fremover til at kunne hjælpe danskere med at finde den helt rigtige bolig i Spanien. Vi er overbevist om, at det unikke samarbejde vil tiltrække mange købere til det sydspanske boligmarked og Mallorca, siger Jackie Philip, der har beskæftiget sig med ejendomshandel i Spanien siden 2016.

Gennem Nyboligs og Estates tilstedeværelse overalt i Danmark får køberne adgang til mere end 10.000 boliger til salg på den spanske middelhavskyst direkte fra kædernes hjemmesider.

Jackie Phillip & Co. Real Estate’s lokale ansatte og samarbejdspartnere vil stå for fremvisning af ejendommene i Spanien. Finansieringen sker i samarbejde med Nykredit, og rådgivningen i samarbejde med Nykredit International, der siden 2003 har ydet lån til boliger i både Spanien og Frankrig med dansk realkredit. Nykredit International opererer fra kontorer i København, Marbella og Palma de Mallorca.