Bolia åbner sin første butik i Spanien

Den 10. marts slog Bolia dørene op til sin 80. butik. Den ligger i hjertet af Barcelona. Dermed markerede designbrandet sin første spanske butiksåbning.

Bolia har åbnet en ny butik i Barcelona. Butikken ligger centralt på den berømte Avinguda Diagonal i Cataloniens største by. Her kan designpassionerede katalanere nu opleve Bolias nye SS23-kollektion i historiske omgivelser, skriver Bolia i en pressemeddelelse.

Butiksåbningen markerer en vigtig etape for den danske virksomhed, som fortsætter sin internationale ekspansion ved at rykke ind på det spanske marked.

Bolia har netop indviet den ny 500 kvadratmeter store butik, fordelt over flere etager, i en fantastisk bygning omgivet af store internationale brands. Adressen på den berømte Avinguda Diagonal tilbyder en førsteklasses beliggenhed til Bolias første spanske butik.

– Vi er meget taknemmelige for den varme velkomst, vi har fået i vores nyåbnede butik. Vi har en stærk passion for holdbart, skandinavisk design, smukke rum, og vi ser et fantastisk potentiale for global vækst. Derfor fortsætter vi vores ekspansionsinvesteringer med åbningen af denne nye Bolia butik på et helt nyt marked: Spanien, siger Lars Lyse Hansen, administrerende direktør i Bolia.

Siden 2000 har Bolia oplevet eksponentiel vækst, og det danske designbrand åbner regelmæssigt nye butikker i Europa. Designkæden havde i sit seneste regnskabsår en rekordhøj omsætning.