Arkitekt Anne Ellegaard Pedersen og konstruktør Martin Vandborg er nye partnere hos Luplau & Poulsen arkitekter. Foto: PR.
Arkitekt Anne Ellegaard Pedersen og konstruktør Martin Vandborg er nye partnere hos Luplau & Poulsen arkitekter. Foto: PR.

I forbindelse med et generationsskifte har Luplau & Poulsen Arkitekter per 1. juni 2023 udvidet partnerkredsen med arkitekt Anne Ellegaard Pedersen og konstruktør Martin Vandborg. Det skriver tegnestuen i en pressemeddelelse.

“Med Anne og Martin styrker vi vores vækst og faglige fundering. Begge er dedikerede på hvert sit felt og skal være drivende kræfter i udviklingen af vores rådgivning, og vil sammen med øvrige partnere komme til at definere og befæste vores værdier og fremtid, og dermed nye mål for tegnestuen”, skriver arkitektvirksomheden med base i Aarhus.

Anne Ellegaard Pedersen får sammen med Thomas Christensen ansvaret for tegnestuens arkitektoniske profil i projekterne, lyder det fra tegnestuen. De skal med deres faglighed løfte og udvikle den arkitektoniske kvalitet og værdi.

“Martin Vandborg udgør i kraft af ansvaret for vores projekteringsopgaver et solidt anker, der også fremover skal sikre at vi leverer en ansvarlig og professionel rådgivning med fokus på bæredygtighed, robusthed og gode byggetekniske løsninger og bygbarhed”, skriver Luplau & Poulsen.

“Anne og Martin har udvidet vores forretningsområder og skal styrke vores samarbejde med bygherrer, entreprenører og øvrige rådgivere så vi fortsat vil være deres fortrukne samarbejdspartnere”, skriver tegnestuen.

“Vi ser en stor styrke i at øge partnerkredsen med en bredere faglig palette og glæder os over at kunne stå, som en mere robust tegnestue, der med en solid organisation og kapacitet fortsat kan varetage større projekter og projekteringsopgaver og imødegå fremtidens udfordringer”, lyder det videre.

Luplau & Poulsen blev stiftet i 2006 af Erik Luplau og Jørn Lyager Poulsen. I 2018 blev partnerkredsen udvidet med Thomas Christensen og Henrik Lindersson Krei, og Henrik Lindersson Krei blev udnævnt som direktør i 2022.

Anne Ellegaard Pedersen og Martin Vandborg slutter sig dermed til en nuværende partnerkreds der består af direktør Henrik Lindersson Krei, Thomas Christensen og stiftende senior partnere Erik Luplau og Jørn Lyager Poulsen.

“Vi ser frem til at vi sammen med vores medarbejdere, kan tage det næste skridt i udviklingen af vores Arkitekt faglige profil og være med til at udstikke nye ambitiøse mål for Luplau og Poulsen Arkitekter”, lyder det fra arkitektvirksomheden.

Tegnestuens kernekompetence har i mange år været boligprojekter, de seneste år har fokus også været rettet mod hotel- og kontorbyggerier, generelt med stor vægt på bæredygtighed i byggerierne.