RUM udvider ejerkredsen med partner fra egne rækker

Arkitekt og PQ– og tilbudsansvarlig Lærke Munk Elsgart er fra dags dato en del af partnerkredsen hos RUM. Hun har været hos arkitektfirmaet siden 2010.

Rum kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat på 3,3 millioner kroner, mens arkitektfirmaet fik et resultat før skat på 4,3 millioner kroner.

Tegnestuen er ifølge en pressemeddelelse inde i positiv udvikling med en “fornuftig ordrebeholdning”, og nu styrkes partnerkredsen med arkitekt og PQ- og tilbudsansvarlig Lærke Munk Elsgart, der ansat i virksomheden i næsten 13 år.

– I Lærke Munk Elsgart får vi en partner, der både har et bredt og dybdegående kendskab til markedet og som kender RUMs værdier og kultur til fingerspidserne. Det er der brug for i en tid, der kalder på forandringer. Derudover glæder vi os over, at vi har fået endnu en yngre partner ind i kredsen, udtaler administrerende direktør og partner Karin Elbek.

Lærke Munk Elsgart, der startede som skitserende arkitekt. Efter få år fik hun ansvar for først kommunikation og senere det offentlige udbudsmarked.

Hun har stået i spidsen for udviklingen af “en tosporet bæredygtighedsindsats, som ad det ene spor skal reducere RUMs interne klimaaftryk, og ad det andet spor skal hæve barren for holdbar, funktionel og smuk arkitektur, der tilfører social værdi og samtidig sætter minimalt aftryk på natur og klima”, som det formuleres i meddelelsen.

– Indfrielsen af ambitiøse forretnings- og vækstmål i fremtiden afhænger ikke kun af ledelsens, men af hele organisationens vilje til at sætte handling bag ordene, når det kommer til den grønne omstilling. Derfor har vi sat gang i en proces, hvor vi løbende analyserer og forbedrer vores interne klimaaftryk. Her bidrager alle, og processen skal danne bagtæppe for vores ESG-rapportering, udtaler Lærke Munk Elsgart.

I spidsen for ny videndelingsblog

Det andet spor i RUMs bæredygtighedsstrategi handler ifølge arkitektvirksomheden især om at udbrede en tilgang til arkitektur, hvor de tidlige valg har størst effekt for både planeten og for alle aktører i værdikæden.

Også her involveres store dele af organisationen. Det sker for eksempel helt konkret med den nye blog, “Shared space”, som Lærke Munk Elsgart driver sammen med en task force af stærke kolleger i RUM.

– “Shared space” er en platform, hvor vi via co-writing deler egen og andres viden og erfaringer, som skal hjælpe os selv og branchen til at gøre en positiv forskel. Vores mål er at bidrage til små, men vigtige fremskridt i den rigtige retning, udtaler Lærke Munk Elsgart.

Foruden Lærke Munk Elsgart består partnerkredsen af Karin Elbek, Anders Johansen og Claus Jensen. RUM har aktuelt 64 ansatte fordelt på kontorer i Horsens og København.

Tilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling