Siemens er verdensmester i intelligent byggeri

Det uafhængige, globale forskningsinstitut Verdanix har netop kåret Siemens Smart Infrastructure som verdens ledende IoT-løsning til intelligent byggeri.

Siemens mestrer løsninger til intelligent byggeri bedre end nogen andre. Det konkluderer Verdanix i rapporten “Green Quadrant IoT platforms for Smart Buildings 2019”, der netop er udkommet.

Her gennemgås de 13 førende leverandører i markedet for IoT løsninger til byggeriet, og Siemens kommer altså ud som nummer et.

– Det er selvfølgelig et stort rygklap for os at få denne hæder. Vi gør os store anstrengelser for at bruge digitaliseringsmulighederne til at skabe bedre, mere fleksible og mere bæredygtige bygninger, udtaler dansk direktør i Siemens Smart Infrastructure, Jesper Skou, i en pressemeddelse.

Markedet, der vurderes at være tidlig i sin vækst og endnu ikke modent, spås stor betydning i de kommende år. Strategierne indenfor det stærkt konkurrenceprægede marked handler i disse år ikke mindst om kosteffektivisering gennem brug af big data, indeklima og brugerkomfort, effektiv udnyttelse af pladsen og fleksibilitet i byggeriet.

– Vi er ikke i tvivl om, at denne type løsninger vil vinde betydelig udbredelse i de kommende år. Hvis vi skal løse de udfordringer, der er i verden omkring klimaet kombineret med de hastigt voksende byer, kræver det brug af den nyeste teknologi i byggeriet. Og vi er stålsatte på at møde den udfordring med gode løsninger, siger Jesper Skou.