Administrerende direktør og partner Thomas Windtberg, Taurus Ejendomsadministration. Foto: PR.
Administrerende direktør og partner Thomas Windtberg, Taurus Ejendomsadministration. Foto: PR.

Med en kundetilgang, især af internationale investorer med stigende aktiviteter i det danske ejendomsmarked, har Taurus igen i 2021 haft en vækst. Taurus administrerer nu cirka 13.000 lejemål fordelt på mere end 500 ejendomme over hele landet og er blandt Danmarks største ejendomsadministrationsselskaber med fokus på investeringsejendomme.

Samtidig er antallet af medarbejdere vokset fra 62 til 80 medarbejdere, der er fordelt på henholdsvis hovedkontoret i Aarhus og de to afdelingskontorer i Søborg og Nykøbing Falster.

– Den fortsatte vækst i Taurus forretning viser, at vores strategi er rigtig. Vi fokuserer fuldt ud på at levere best-in-class ejendomsadministration for professionelle investorer i Danmark, og vi administrerer nu ejendomme for såvel danske som skandinaviske, europæiske og amerikanske investorer for i alt 35 milliarder kroner, siger administrerende direktør og partner Thomas Windtberg, Taurus Ejendomsadministration.

Taurus Ejendomsadministration har haft en markant vækst i bruttoavancen på 29 procent fra 36,2 millioner kroner i 2020 til til 46,7 millioner kroner i 2021.

Resultatet før af- og nedskrivninger lander på 5,2 millioner kroner, hvilket er i samme niveau som 2020. Resultatet før skat lyder i 2021 på 3,8 millioner kroner mod 4,4 millioner kroner året før.

– Vi ønsker at fortsætte Taurus vækstrejse, men med fortsat fokus på at levere service og høj kvalitet. Vi har i 2021 investeret betydeligt i at udvikle vores organisation, hvilket vi fortsætter med i 2022, og derfor er bundlinjen ikke vokset i takt med omsætningen. Men det er værd at bemærke, at Taurus lønsomhed fortsat er blandt de bedste i branchen, udtaler bestyrelsesformand Peter Winther, som kan konstatere, at balancen viser en egenkapital på 7,5 millioner kroner.

Kundetilgangen i Taurus er fortsat i 2022, og der er allerede indgået administrationskontrakter med flere end 2.000 nye lejemål. Her i foråret har Taurus rundet 100 medarbejdere.

Ledende medarbejdere indtræder som partnere

Taurus har med henblik på at konsolidere sin organisation yderligere valgt at optage tre ledende medarbejdere, Deputy Director Anne Sofie Hovgaard, CFO Jesper Toth Mouritzen og Head of Property Management Jens Langhoff Jørgensen, som aktionærer i virksomheden.