Udlejning af otte nybyggede detailbutikker i Høje Taastrup C er gået i luften. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.
Udlejning af otte nybyggede detailbutikker i Høje Taastrup C er gået i luften. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Nu sættes der gang i udlejningen af de første lejemål af detailbutikker i den nye bydel Høje Taastrup C. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal udleje detaillejemålene for PFA Ejendomme, Core Property og RHB Development, oplyser erhvervsmæglerne i en pressemeddelelse.

– I EDC Poul Erik Bech er vi involveret i flere af projekterne i Høje Taastrup C, herunder udlejning af 157 lejeboliger i Oase Husene, salget af 155 nye ejerboliger i Cornelia Hus og udlejning af 23.408 kvadratmeter kontorer i The Central. Nu har vi også fået til opgave at finde lejere til størstedelen af de nye detailbutikker på vegne af PFA Ejendomme, Core Property og RHB Development. Detailvirksomheder kan nu blive en del af det attraktive butiksmiljø ved den nyopførte bydel i Høje Taastrup C, siger projektchef i EDC Projekt Poul Erik Bech Roskilde, Bjørn Gervø.

Første aftale er på plads med en skaterbutik, der meget belejligt er placeret ved verdens længste skaterbane på en kilometer, oplyser EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Den nye bydel Høje Taastrup C ved shoppingcenteret City2 kommer samlet til at bestå af 249.000 kvadratmeter nybyggeri, hvoraf 125.000 kvadratmeter er boliger og 124.000 kvadratmeter erhverv, herunder kontorer, parkeringshus, detailhandel, café/restaurant og et 9.000 kvadratmeter stort rådhus.

– De nyopførte og fleksible detaillejemål har moderne faciliteter, design og højt til loft, hvor flere af dem er velegnet som café, restaurant, butik eller andet publikumsorienteret serviceerhverv, som blandt andet frisør, skønhedssalon, ejendomsmægler eller lign. De syv lejemål er på mellem 64-184 kvadratmeter, og så er det også et detaillejemål på 333 kvadratmeter. De er beliggende langs den grønne kile, med verdens længste skaterbane, der åbnede for halvt år siden. Lejemålene er synlige fra storcenteret City2, som giver en god strøm af besøgende til området af både lokale og tilrejsende, siger Bjørn Gervø.

Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C, Danske Shoppingcentre P/S (ejet af ATP og Danica Pension), Høje-Taastrup Kommune og Ejendomsselskabet ATPFA II P/S (ejet af ATP og PFA) står bag Høje Taastrup C.

– Høje Taastrup C har en virkelig god infrastruktur tæt på motorvejen og store boksbutikker som IKEA, Plantorama, Elgiganten og Jem & Fix. City2-storcenteret har masser af shopping- og fritidstilbud og sørger også for gode parkeringsmuligheder for de besøgende, siger Alexander Wenzel, erhvervsrådgiver i EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde.

EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde udlejede tidligere på året det sidste af tre lejemål i Roskildes nye kreative bydel, Musicon. Her flyttede den lokale skaterbutik Merch Fabrikken Skateshop ind. De sælger alt fra tøj og merchandise til skateboard, løbehjul og sikkerhedsudstyr.

Læs mere om detaillejemålene i Høje-Taastrup på www.erhverv-htc.dk.