Basic & More åbner ny butik i Randers Storcenter

Den 7. marts åbner Basic & More en ny butik i Randers Storcenter. Der sælges blandt andet boliginteriør og isenkram fra rest- og overskudslagre. 

I foråret 2023 indgik Basic & More en aftale med Danske Shoppingcentre om at åbne 13 nye butikker i selskabets butikscentre over et par år.

Den 7. marts åbner livsstilskæden en ny butik i Randers Storcenter.

Butikken slår dørene på klokken 9, fremgår det af en pressemeddelelse.

Søren Bryske Larsen, administrerende direktør i Basic & More, har store forventninger til åbningsdagen.

– Ved tidligere butiksåbninger har der været lange køer af gæster, der er mødt op for at se vores produktudvalg. Vi håber og tror, at en masse fra lokalområdet deler vores værdier og har lyst til at støtte op om vores koncept i Randers Storcenter, siger Søren Bryske Larsen, administrerende direktør i Basic & More.

Læs også: Basic & More åbner større butik midt i Aarhus

Basic & More’s butik i Randers Storcenter bliver den 13. af sin slags i Danmark. Kæden sælger isenkram, boliginteriør, accessories, smykker, mad og delikatesser. Butikken fører desuden et fast produktudbud fra eget brand, mens hovedparten af varerne kommer fra danske og internationale brands.

Basic & More’s nye butik vil fremover følge Randers Storcenters åbningstider torsdag fra klokken 10-19 på hverdage fra klokken 10-17 på lørdage og søndage.

Randers Storcenter er ejet og drevet af Danske Shoppingcentre, som er et joint venture mellem ATP Ejendomme og Danica Ejendomme. Det 20.000 kvadratmeter store butikscenter i Randers har 58 lejemål og besøges årligt af 3,5 millioner kunder.