Casa og KPC bliver til Nordstern. Også virksomhedernes logoer er fusioneret.
Casa og KPC bliver til Nordstern. Også virksomhedernes logoer er fusioneret.

Fusionen af Casa og KPC blev godkendt i maj, og siden Casas ejer ActivumSG i sommer overtog KPC for at sammenlægge de to virksomheder, er der arbejdet på en samlet identitet, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

– Vi har ledt efter et navn, der dækker arven fra både Casa og KPC, og det vi sammen kan. Med Nordstern vil vi gerne vise klare styrker med dybe, danske rødder. Vi er kendt for, at vi står fast – også når tingene bliver svære – og for at sætte nye standarder for, hvordan man bygger danskernes boliger og kontorer, udtaler Torben Modvig, koncerndirektør for Nordstern, i meddelelsen.

Den nye, mørkegrønne Nordstern-farve, der kendetegner den sammenlagte virksomhed, er en direkte sammensmeltning af de farvetoner, der hidtil har været vartegn for Casa og KPC, oplyses det.

Kunder og leverandører vil allerede fra i dag først og fremmest møde Nordstern navnet. På en række byggepladser vil man dog stadig også kunne se Casa og KPC-navnene.

Casa blev grundlagt i 2006 og havde i 2021 en omsætning på over 3 milliarder kroner og mere end 250 ansatte. I sommeren 2021 blev Casa købt af en fond under den paneuropæiske ejendomsfond ActivumSG. I maj offentliggjorde ActivumSG og ejerkredsen bag KPC en betinget handel, der skal ende med fusionen af Casa og KPC. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkendte fusionen samme måned. KPC havde i 2021 en omsætning på 2,3 milliarder kroner og 160 medarbejdere.

Købet af KPC blev en realitet den 14. juni 2022, og med Torben Modvig i spidsen er der siden arbejdet på at samle de to aktører i en fælles virksomhed. Det arbejde fortsætter ind i 2023, fremgår det af pressemeddelelsen.

– Projektet med at samle to stærke kulturer og tage det bedste fra både Casa og KPC med os videre går som planlagt, også selv om de omstændigheder, vi agerer i, er blevet mere udfordrende. Faktisk understreger det øgede pres på branchen klart fordelene ved at samle vores styrker, siger Torben Modvig.