Clever åbner stor ladestation ved Næstved Storcenter

Inden årets udgang åbner Clever en stor ladestation ved Næstved Storcenter, hvor 28 biler har mulighed for at lade samtidigt.

Allerede i næste uge tages første spadestik til en splinterny ladestation ved Næstved Storcenter.

Bag den nye ladestation står Clever, der er ejet af Andel, og Scandinavian Shopping Center Partners, der er Shopping Center Manager med det overordnede ansvar for drift og udvikling af Næstved Storcenter.

Det skriver Clever i en pressemeddelelse.

– Vi oplever stor efterspørgsel på lademuligheder i Næstved-området, så det giver rigtig god mening at etablere en stor ladestation her, hvor tusindvis af mennesker dagligt klarer deres indkøb. På den måde kan shoppingcentrets mange besøgende snart slå to fluer med ét smæk ved at oplade elbilen, mens de daglige gøremål bliver klaret, siger Alida Christiansen, Centerdirektør i Næstved Storcenter.

Læs også: Næstved Storcenter solgt til schweizisk fond

Ladestationen kommer til at bestå af 20 normalladepunkter samt otte lynladepunkter, hvor det er muligt at lade elbilen fra 0-80 procent på 30 minutter.

Hos Clever ser man frem til at kunne tilføje endnu flere lademuligheder til sjællandskortet og gøre det endnu nemmere at være elbilist.

– Ved udgangen af 2023 var der flere end 200.000 elbiler på de danske veje. Det tal forventes at stige til 300.000 i år. Den udvikling skaber helt naturligt et stort behov for flere lademuligheder – og der har længe været efterspurgt bedre lademuligheder på Sydsjælland, udtaler siger Casper Kirketerp-Møller, administrerende direktør hos Clever.