Colliers skal finde ny lejer til prisvindende erhvervsejendom i Middelfart

Den prisvindende ejendom på Barmstedt Allé i Middelfart har hidtil huset Fiberline, men nu skal Colliers finde en ny lejer.

Fiberline, som er én af verdens førende producenter af glas- og kulfiberprofilerm har valgt at lukke produktionen i Danmark og flytte den til Indien. Det vil koste omkring 120 jobbet i Middelfart.

Samtidig betyder det, at den prisvindende ejendom på Barmstedt Allé ved motorvej E20 skal have ny lejer.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Colliers Fyn, som skal stå for udlejningen af ejendommen.

– Det er sjældent, at vi ser en high-end ejendom som denne på markedet. Med avancerede produktionsfaciliteter tilbyder ejendommen en unik mulighed for forskellige typer af virksomheder med tæt adgang til E20 og store dele af Danmark på kort tid, udtaler Martin Fuhlendorff, erhvervsmægler hos Colliers Fyn.

Med et samlet areal på 24.580 kvadratmeter er ejendommen ifølge Colliers ideel til både produktion, lager og administration. Derudover indeholder ejendommen laboratoriefaciliteter i kombination med 3.900 ampere, hvilket giver optimale vilkår for produktion og tests, skriver erhvervsmæglerne.

Læs også: Fynsk udvikler klar til at bygge i udviklingsområde i Middelfart

Ifølge Colliers er ejendommens arkitektur inspireret af vikingetidens borge. Byggeriet blev nomineret til Mies van der Rohe prisen i 2007, tildelt den danske plastpris og den internationale stålpris i 2007, og har desuden modtaget Middelfart Kommunes arkitekturpris i 2011.

Selve facaden på Fiberline-fabrikken blev i forbindelse med udarbejdelse af Den danske Kulturkanon optaget og dermed udpeget som en af landets ”umistelige danske kulturværdier”.

Ejendommen er ifølge Martin Fuhlendorff fleksibel i forhold til indretning og anvendelse. Den rummer også kontor- og konferencefaciliteter med op til 100 kontorarbejdspladser inklusive egen kantine.

I 2020 blev ejendommen på vegne af Fiberline solgt for godt 180 millioner kroner i en sale-leaseback-transaktion til en investorgruppe fra Norge og Finland, som nu ejer ejendommen.

Tilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling