Comwell overtager drift af Bygholm Park i Horsens. Foto: PR.
Comwell overtager drift af Bygholm Park i Horsens. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Den 1. januar 2023 overtager Comwell driften af det nuværende Scandic Bygholm Park i Horsens. Overtagelsen sker efter en kort forhandlingsproces med bygningsejerne, der ønsker, at Comwell i fremtiden driver hotelvirksomhed på ejendommen, så hotellet i fremtiden hedder Comwell Bygholm Park. Det skriver Comwell i en pressemeddelelse.

– Med overtagelsen af Bygholm Park får vi ikke alene 19 hoteller og venues på landsplan. Vi får også møde- og konferencefaciliteter med stor kapacitet og mange muligheder centralt beliggende i Østjylland. Horsens oplever en markant fremgang i job- og befolkningsvæksten i disse år. Derfor ligger det helt i tråd med vores strategi om at ekspandere i de store byer. Hotellet passer godt ind i resten af vores portefølje med stor overnatnings- og konferencekapacitet omgivet af et naturskønt område, udtaler koncernchef, Peter Schelde fra Comwell.

Den ældste del af Bygholm blev opført som slot i 1313 og tilhørte Kronen i mere end 300 år. Siden fik Bygholm hovedgårdsstatus og blev opgjort til at være Jyllands tredjestørste gods, og stedet var blandt andet centrum for vejledning og uddannelse af landbrugets folk.

I dag er hotellet bygget op omkring den gamle hovedbygning med to tilbygninger af nyere tid. De hvidkalkede bygninger omgives af det stor parkanlæg, Bygholm Park, der giver rig anledning til sociale aktiviteter, walk and talk og løbeture. Hotellet rummer i dag 142 værelser, 18 mødelokaler med en kapacitet på 600 personer samt en restaurant. Bygholm Park er beliggende 1,5 kilometer fra Horsens centrum, 4 kilometer fra motorvejen og en kort gåtur gennem parken fra Horsens Station.

Umiddelbart efter overtagelsen den 1. januar 2023 påbegynder Comwell en gennemgribende renovering af samtlige værelser, mødelokaler og fællesarealer, ligesom Comwells velkendte koncepter, som eksempelvis Co-Work, implementeres.

Renoveringen vil ske i etaper, så hoteldriften ikke berøres eller forstyrres.

Det er Comwells hensigt at tilbyde medarbejderne på Bygholm Park fortsat ansættelse.