Egernsund Wienerberger køber Strøjer Tegl

Egernsund Wienerberger har indgået en købsaftale af den danske murstensproducent Strøjer Tegl. Aftalen er et led i Wienerberger-koncernens bæredygtighedsstrategi.  

Egernsund Wienerberger har netop købt Komproment, og nu oplyser koncernen i en pressemeddelelse, at der også er indgået aftale om køb af Strøjer Tegl.

Strøjer Tegl producerer mursten ved Assens på Fyn, og med opkøbet vil Egernsund Wienerberger sikre, at mursten også i fremtiden bliver et foretrukket materiale til klimaskærmen. Teglværket kommer således til at spille en vigtig rolle i Egernsund Wienerbergers strategi for energieffektivitet og dekarbonisering af deres produktionsenheder.

Strøjer Tegl er en sjette generations familieejet virksomhed med værdier og kompetencer, som er et godt match i Wienerberger-koncernen, lyder det i meddelelsen.

“Købet af Strøjer Tegl er et supplement til den eksisterende forretning, som vil udvide den bæredygtige produktportefølje af mursten og give kunderne endnu flere valgmuligheder til facaden”, skriver Egernsund Wienerberger.

“Opkøbet af Strøjer Tegl er i tråd med Wienerberger-koncernens vækststrategi på det nordiske marked, og gør det muligt fortsat at fokusere på bæredygtige og innovative løsninger til byggeriet ved hjælp af moderne og energieffektive produktionsenheder”, lyder det afslutningsvis