Komproment holder fast i overskudsdeling

Nordjyske Komproment holder, trods mindre fald i indtjening, fast i overskudsdeling og ser i år desuden frem til at flytte i nye rammer i Støvring.

Komproment leverede også i 2021 en stigende omsætning, men en omlægning og udbygning af organisationen medførte et mindre fald i indtjeningen. Resultatet faldt i 2021 til et overskud på 7,7 millioner kroner før skat mod et over skud på knap 8,9 millioner kroner i 2020. Efter skat landede resultatet i 2021 på 6 millioner kroner mod knap 6,9 millioner kroner året før-

Alligevel har man valgt at holde fast i at dele overskuddet med medarbejderne, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

– I 2021 har vi investeret i at udbygge organisationen og på den baggrund ser resultatet fornuftigt ud, siger administrerende direktør Mads Røge.

Herfra er meldingerne også ganske klare i forhold til målet om at dele overskuddet med medarbejderne. Overskudsdelingen i år vil være på 50.000 kroner per fuldtidsansat medarbejder.

Ledelsen i Komproment giver samtidig udtryk for, at udefrakommende udfordringer, krig og kriser ikke skal udnyttes til at presse indtjeningen op.

– Det er vigtigt, at vi i den givne situation holder fast i vores forretningsforbindelser. Vi skal fortsætte med at bygge på sund fornuft og respekt for de partnerskaber, vi har opbygget som forretningsgrundlag, siger Mads Røge.

I 2022 forventer Komproment blandt andet at se fornyet vækst som et resultat af de satsninger på eksport til de nære markeder, som har været en del af virksomhedens mål og strategi.

Nye rammer i Støvring

Samtidig med etablering af Komproment som brand på de nære eksportmarkeder, er man i fuld gang med i løbet af sommeren at flytte fra de alt for små rammer i Svenstrup til et nyt domicil i Støvring.

– Det ser vi frem til. Vi kommer til smukke og præsentable rammer med de bedste facade- og tagløsninger, og det glæder vi os til at vise frem for vores kunder og forretningsforbindelser, siger Mads Røge.

Komproment havde i 2021 en bruttofortjeneste på 18,9 millioner kroner mod 19,2 millioner kroner året før-