Frisør vil åbne nyt hotel i Nørregade i Holstebro

Hotelinvestor har købt en ejendom i Nørregade i Holstebro med henblik på at omdanne den til et nyt hotel med 60 værelser og restaurant ud mod gågaden.

Hotelinvestor og frisør Youssef El Maanaki og hans partner Mikael Houlind har ifølge Dagbladet Holstebro købt ejendommen Nørregade 54 i Holstebro af direktør hos glas- og aluminiumsfirmaet Outer, Claus Lorentzen.

Ejendommen ligger tæt på Nørreport Centret for enden af Nørregade, der er den største i Holstebros ganske omfattende net af handelsgader i den centrale del af byen.Planen er, at der om et år skal et nyt hotel åbne i ejendommen, skriver Dagbladet Holstebro.

Youssef Maanaki åbnede Hotel City på Sysselting i Holstebro for knap to år siden, skriver avisen videre.

– Det er gået fantastisk godt med Hotel City, siden vi åbnede det. Det er gået langt over forventning. Jeg er sikker på, at der er behov for flere hotelværelser i Holstebro. Der har været meget stor efterspørgsel. Jeg kunne have udlejet det dobbelte antal på Hotel City, hvor der er 38 værelser, siger Youssef Maanaki til Dagbladet Holstebro.

Det nye hotel skal efter planen være firestjernet. Foruden 60 værelser etableres en stor restaurant med udeservering ud mod gågaden.