Nordjysk entreprenør må sluge underskud på 14 millioner

For første gang nogensinde har Tom Jakobsen A/S store røde tal på bundlinjen. Entreprenøren fik i 2021/22 et underskud på 14 millioner kroner.

Entreprenørvirksomheden Tom Jakobsen A/S med base i Aabybro kommer ud af 2021/22 med et underskud på 14 millioner kroner, hvilket først og fremmest skyldes tab på et par uheldige projekter. Det skriver Nordjyske.

– I samme periode har vi set eksplosive prisstigninger på materialer og energi. Vi har fundet nogle rigtige og ordentlige løsninger på hvert enkelt projekt. Vores førsteprioritet har været at sikre den langsigtede relation til vores samarbejdspartnere, også selv om vi har fået et betydeligt kortsigtet tab, siger ejer og direktør Tom Jakobsen til avisen.

Virksomhedens egenkapitalen er på lidt under 10 millioner kroner mod 23,7 millioner kroner året før, skriver avisen.

Tom Jakobsen A/S blev stiftet i 2008, og det er første gang, at selskabet præsterer et underskud på dette niveau, fortæller Tom Jakobsen til Nordjyske. Han understreger, at man ikke er involveret i tvister, og at alle opgaver er afleveret som planlagt.

– Vi budgetterer derfor med et pænt overskud allerede i år, siger Tom Jakobsen til avisen.

Virksomheden har gennemgået et strategiskifte fra at være primært en tømrervirksomhed til primært at være en entreprenørvirksomhed, skriver Nordjyske.