Logicenters har sat gang i byggeriet af et nyt logistikcenter i Køge. De 14.000 kvadratmeter udlejes til Brings. Foto: PR.
Logicenters har sat gang i byggeriet af et nyt logistikcenter i Køge. De 14.000 kvadratmeter udlejes til Brings. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Med opførelsen af et 14.000 kvadratmeter stort logistikcenter, som udlejes til en af Nordens største logistikvirksomheder, Bring, fortsætter Logicenters udviklingen af de 160.000 kvadratmeter, som den store nordiske udvikler af logistikejendomme råder over i Skandinavisk Transport Center i Køge.

Det nye center forventes at stå færdigt om et år og bliver en central del af Brings nye strategi inden for e-handelsmarkedet, Shelfless, fortæller Commercial Manager i Logicenters Danmark, Thomas Petersen, i en pressemeddelelse.

– Vi er glade for at have taget første spadestik til denne topmoderne logistikejendom, som målrettes Brings store e-handelssatsning. Vi er samtidig glade for, at ejendommen bliver et eksempel på vores ambitiøse og fremsynede miljøprofil, siger han.

Shelfless er et koncept for e-handelsvirksomheder, hvor Bring overtager ansvaret for alle processerne omkring lagerstyring og hurtig levering på et bæredygtigt og miljørigtigt grundlag. Dermed kan virksomhederne alene koncentrere sig om deres salg, forklarer Tobias Åbonde, nordisk direktør for Brings Shelfless-satsning.

– Shelfless er en stor og vigtig investering i vores ambition om at være ledende inden for e-handel i Norden. Det føles fantastisk, at byggeriet nu er i gang, og at vi med første spadestik har markeret starten på Shelfless-etableringen i Danmark. Samarbejdet med Logicenters fungerer godt, hvor det har været afgørende for os, at de har evnet at møde vores krav om fleksibilitet og bæredygtighed, udtaler han.

Logicenters udvikler og ejer logistikejendomme i hele Norden samt Polen. Porteføljen omfatter over 2 millioner kvadratmeter logistikareal. Logicenters blev stiftet af NREP i 2015.