Partnere i Bricks går hver til sit

Ejerkredsen i Bricks splittes op. Peter Bohnsen overtager det fulde ejerskab af projektudviklingsselskabet, der skifter navn til Jabo Ejendomme.

Projektudviklingsselskabet Bricks har gennem mere end 20 år sat sit præg på Aarhus med en række markante udviklingsprojekter.

Selskabet har stået bag udviklingen og opførelsen af blandt andet Nicolinehus og Frederiks Plads i Aarhus.

Siden 2009 har Bricks været ejet af erhvervsmanden Peter Bohnsen og familie sammen med de to direktører Martin Busk og Philip Foss. Men fra den 1. juli 2023 deler de tre partnere deres aktiviteter op for at forfølge forskellige strategiske retninger. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

“Efter 14 år og en række vellykkede ejendomsprojekter har det selvsagt været en vanskelig beslutning at afrunde et tæt, professionelt og personligt partnerskab. Men de tre partnere udtrykker enstemmigt, at rejsen sammen har været både oplevelsesrig og inspirerende. Bricks har stået bag flere markante byggerier i Aarhus og København, hvor senest Frederiks Plads og Nicolinehus i Aarhus har været de største. Byggerierne er udviklet og afleveret med stolthed, og samtidig markerer de kulminationen af et godt og konstruktivt partnerskab”, lyder det i meddelelsen.

LÆS OGSÅ: DE SKABER FUNDAMENTET FOR NYT HOTEL I AARHUS

Bohnsen-familien overtager Martin Busk og Philip Foss ejerandele i Bricks, som i den forbindelse skifter navn til Jabo Ejendomme.

Philip Foss forbliver som direktør i Jabo Ejendomme og vil herudover i de underliggende datterselskaber, være ansvarlig for at afslutte igangværende projekter, udvikle sidste etape af Frederiks Plads med opførelsen af højhus på cirka 27.000 kvadratmeter samt indgå i andre ejendomsinvesteringer, fremgår det videre af meddelelsen.

“Bricks-navnet overgår til et nystiftet selskab, under ledelse og ejerskab af Martin Busk. Selskabet vil arbejde med projekt- og ejendomsudvikling baseret på samme værdigrundlag som hidtidigt”, lyder det afslutningsvis.