Rubik Properties og Alma Property Partners i joint-venture

Rubik Properties og Alma Property Partners vil gennem selskabet Liwa Ejendomme investere i industri- og lagerejendomme i Storkøbenhavn.

Rubik Properties går sammen med svenske Alma Property Partners i et nyt joint venture ved navn Liwa Ejendomme. Selskabet vil investere i industri- og lagerejendomme i Storkøbenhavn, skriver Estate Media.

– Særligt ser vi frem til samarbejdet med Alma Property Partners lokale danske afdeling, ligesom vi ser frem til at eksekvere på strategien og tilknytte adskillelige industri- og lagerejendommen til porteføljen i 2023, Jacob Smergel Krog, der er administrerende direktør i Rubik Properties, ifølge Estate Media.

Ifølge branchemediet har selskabet allerede to ejendomme i porteføljen i form af en 3.320 kvadratmeter stor ejendom på Stamholmen 192 i Hvidovre, der er fuldt udlejet til Messetæpper. Den anden ejendom omfatter 2.900 kvadratmeter og ligger på Herstedøstervej 25 i Albertslund. Den indeholder fire lejemål, hvor ikke alle er lejet ud. Den har selskabet købt for knap 22 millioner kroner.

Alma Property Partners og Rubik Properties er blevet rådgivet af Plesner og KHR, mens Colliers har været mægler på begge transaktioner, skriver Estate Media.

Alma Property Partners åbnede i 2019 kontor i København, og det svenske selskab købte i 2020 en byggegrund til 15.500 kvadratmeter boliger i Albertslund i et joint venture med AG Gruppen.